Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Dinsdag 25 Mei 2022

      VOOR DE LIEFSTE PAPA


      Vaderdag is dé gelegenheid om je allerliefste vader eens even helemaal in het zonnetje te zetten. Je stoere papa, met wie je samen de leukste dingen doet, en bij wie je je veilig voelt.

      Vaderdag 19 juni

      Vaderdag versiering & cadeaus Wanneer is het Vaderdag dit jaar? Vaderdag valt elk jaar op de derde zondag van juni. De data van Vaderdag verschilt dus per jaar. Ben je nog op zoek naar leuke vaderdag cadeautjes, zoek niet verder we hebben ze voor je op een rijtje gezet.

      Vaderdag cadeautjes 2022

       

      Cadeau voor vader?

      Natuurlijk ben je blij met je lieve vader, op wie je altijd kunt rekenen. Die vader die zoveel voor jou opzij zet. Die je overal naartoe brengt, of naar je luistert als alles even tegenzit. Maar laat je hem dat eigenlijk wel eens merken? Of ga je er gemakshalve vanuit dat hij wel wéét dat je hem waardeert? Dan is het nu tijd om eens uit te kijken naar een superleuk cadeau voor je vader!

      Je vader is je rots in de branding

      Heb je zo’n vader die altijd overeind blijft, die in elke situatie je steunpilaar is? Dan koop je natuurlijk een stoer cadeau voor vader, zoals de ‘‘Bierdouche". Of wat dacht je van deze te leuke Douchegel - van jou is er van jou is er maar één. Een groter compliment kan je niet krijgen toch?

       

      Gratis kleurplaat voor papa of opa

      Download hier de gratis kleurplaat voor papa! 

      Download hier de gratis kleurplaat voor opa!

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »