Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Stichting Jarige Job


   Bij Jetjes & Jobjes vinden we dat elk kind een fijne verjaardag verdient, maar helaas blijkt steeds vaker in de praktijk dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Wist je namelijk dat er in Nederland ieder jaar weer kinderen zijn die, door het gebrek aan financiële middelen hun verjaardag niet kunnen vieren? Om die reden is Stichting Jarige Job in het leven geroepen.

   Wij bij Jetjes & Jobjes geloven dat iedereen recht heeft op een fijne verjaardag voor elke jarige Jet of jarige Job. Dus we hoefde niet heel lang na te denken want ook wij willen graag bijdragen aan dit prachtige initiatief. Want zeg nou zelf ieder kind verdiend een fijne verjaardag, toch?

   Wat doet Stichting Jarige Job?

   Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Stichting Jarige Job!

   Hieronder stellen we je voor aan Stichting Jarige Job.

    


   De stichting is hard nodig! In Nederland leven meer dan 315.000 kinderen op of onder de armoedegrens.  Daar schrokken wij enorm van. Een groep die vaak onzichtbaar is, vaak door schaamte die zo'n financiële situatie met zich meebrengt. Voor de meeste kinderen is het de normaalste zaak een verjaardag vieren met cadeaus, visite en trakteren op school. Welk kind wil dat nou niet? Wat zo vanzelfsprekend klinkt, is voor maar liefst 315.000 kinderen een droom. En om die droom te kunnen waarmaken zouden we graag een steentje bij willen dragen. Jij ook?

   Elke kind moet stralen op zijn verjaardag!

   Wat kun jij doen? Doneer bij je bestelling €1,- aan Stichting Jarige Job. Want alle beetjes helpen. Wat doen wij? Wij doneren bordjes, bekertjes, slingers, ballonnen, kortom alles wat nodig is om het feestje gezellig aan te kleden zodat elke jarige Jet en Job een fantastische dag kan beleven.

   Wil jij meehelpen om nog meer verjaardagen mogelijk te maken? Je kunt ook eenvoudig een donatie doen via Tikkie, middels de volgende link. Donneer via Tikkie!

    

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »