Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 9 Oktober 2023

   10 x Schoen zet tips; de leukste tips voor ouders en kinderen

   1. Schoenzet moment plannen met de gratis schoenzet kalender van Jetjes & Jobjes

    • Kies vaste momenten waarop je kleintje zijn schoen mag zetten. Met onze gratis schoenzet kalender is dat super makkelijk. Download de Jetjes & Jobjes schoenzet kalender hier en plaats de kalender in de schoen met een mooie tekening voor Sint & Piet. Zo kan Sinterklaas of Piet precies aangeven wanneer ze langskomen om je schoentje te vullen met een cadeautje of iets lekkers.
    • Zo wordt het eerlijk verdeeld en hebben kinderen iets om naar uit te kijken. Zo creëer je een leuke routine die ook wat rust geeft
    •  
   2. Schoenen klaar zetten en versieren:

    • Zorg voor een speciale plek waar de schoenen gezet kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld bij de open haard, bij de voordeur of onder een mooie Sinterklaastafel. Gebruik hiervoor onze leuke gepersonaliseerde schoenzet mat.
     - Sinterklaas schoenzet mat zwart
     - Sinterklaas schoenzet mat beige
     - Sinterklaas schoenzet mat warme tinten

     Leg deze schoen zet mat op de grond bij de haard of de voordeur en zet je schoentje neer, alleen of samen met je broertjes of zusjes. Deze schoenzet mat is helemaal te personaliseren met het aantal namen en schoen printen, helemaal aangepast aan de grote van jullie gezin. De keuze is aan jou. Natuurlijk is er ook ruimte voor iets lekkers voor de Sint, zijn Pieten en Americo.

    • Laat de kinderen hun schoen versieren. Dit kan met stickers, verf, glitters of zelfs met speciale schoenzet versieringen in Sinterklaasthema.

      
   3. Sinterklaasliedjes en -verhalen:

    • Maak het gezellig met Sinterklaasliedjes en vertel Sinterklaasverhalen terwijl de schoenen worden gezet.
   4. Schoencadeautjes:

    • Laat kleine schoencadeautjes achter, zoals wat pepernoten, chocoladeletters of kleine cadeautjes. Een kleinigheidje maakt het extra speciaal.
   5. Briefjes of tekeningen:

    • Moedig kinderen aan om briefjes of tekeningen voor Sinterklaas en zijn Pieten achter te laten. Dit voegt een persoonlijk tintje toe.
   6. Schoenmoment delen:

    • Maak een traditie van het samen zetten van de schoen. Dit kan een gezellig gezinsmoment zijn waarbij iedereen zijn schoen zet en samen wacht op de verrassingen.
   7. Dankbaarheids moment:

    • Na het vinden van de schoencadeautjes, moedig aan om even stil te staan bij waar ze dankbaar voor zijn. 
   8. Schoencadeau-ideeën:

    • Varieer de schoencadeautjes. Denk aan kleine speeltjes, kleurboekjes, Sinterklaasstickers, een kleine puzzel of een brief of Sint en Piet met mooie woorden een complimentjes.
   9. Sfeerverlichting:

    • Voeg wat sfeerverlichting toe aan de plek waar de schoenen worden gezet. Kaarsjes, kerstlichtjes of een lantaarntje creëren een gezellige sfeer.

   10. Volg het Sinterklaas journaal

    • Kijk samen met de kinderen naar het Sinterklaas journaal en probeer mee te gaan in de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten, zo wordt het schoen zetten een spannend verhaal dat mee gaat met het Sinterklaas journaal.

   Met deze tips wordt het schoen zetten een gezellige en feestelijke traditie voor jong en oud. Geniet van de magie van Sinterklaas! Heb je nog andere vragen of specifieke wensen voor het schoen zetten?

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »