Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 15 September 2022

   Stichting Jarige Job

   Bij Jetjes & Jobjes vinden we dat elke kind een fijne verjaardag verdient, maar helaas blijkt steeds vaker in de praktijk dat dit niet zo vanzelfsprekend is. Wist je namelijk dat er in Nederland ieder jaar weer kinderen zijn die, door het gebrek aan financiële middelen hun verjaardag niet kunnen vieren? Om die reden is Stichting Jarige Job in het leven geroepen. Een prachtige initiatief waar ook wij graag aan willen bijdragen. Want zeg nou zelf ieder kind verdiend een fijne verjaardag, toch?

   Wat doet Stichting Jarige Job?

   Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Stichting Jarige Job!

   Hieronder stellen we je voor aan Stichting Jarige Job.


   De stichting is hard nodig! In Nederland leven meer dan 315.000 kinderen op of onder de armoedegrens.  Daar schrokken wij enorm van. Een groep die vaak onzichtbaar is, vaak door schaamte die zo'n financiële situatie met zich meebrengt. Voor de meeste kinderen is het de normaalste zaak een verjaardag vieren met cadeaus, visite en trakteren op school. Welk kind wil dat nou niet? Wat zo vanzelfsprekend klinkt, is voor maar liefst 315.000 kinderen een droom. En om die droom te kunnen waarmaken zouden we graag een steentje bij willen dragen. Jij ook?

   Elke kind moet stralen op zijn verjaardag!

   Wat kun jij doen? Doneer bij je bestelling €1,- aan Stichting Jarige Job. Want alle beetjes helpen. Wat doen wij? Wij doneren bordjes, bekertjes, slingers, ballonnen, kortom alles wat nodig is om het feestje gezellig aan te kleden zodat elke jarige Jet en Job een fantastische dag kan beleven.

   Wil jij meehelpen om nog meer verjaardagen mogelijk te maken? Je kunt ook eenvoudig een donatie doen via Tikkie, middels de volgende link. Doneer via Tikkie!

    

    

   • Brigitte de Bot

    Geplaatst op zaterdag 29 oktober 2022 15:15

    Lieve Henk & Mieke,

    Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk en wat ontzettend lief dat jullie een donatie willen doen aan Stichting Jarige Job.

    Wijzelf zijn Jetjes & Jobjes een webshop in verjaardag en feest versiering en alle bekende feestdagen. In September zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting Jarige Job om ook deze doelgroep zoveel mogelijk een mooie verjaardag te bieden.

    Er zijn verschillende mogelijkheden om een donatie te doen aan Stichting Jarige Job.

    1) Dit kan rechtstreeks via een tikke link, die u ook in onze blog over Stichting Jarige Job kunt terug vinden: https://tikkie.me/pay/JarigeJob/kHKrCWgRATJNFNe2Rvq7aE

    2) Of u kunt rechtstreeks contact opnemen met Stichting Jarige Job: https://www.stichtingjarigejob.nl/

    k hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u uiteraard nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om te mailen.

    Voor nu wens ik u een fantastisch feest op 15 december en natuurlijk alvast van harte gefeliciteerd met uw 50-jarig huwelijk.

    Met vriendelijke groet,
    Brigitte
    Jetjes & Jobjes

   Toon meer

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »