Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Zaterdag 18 Februari 2023

   Hoe organiseer je een geslaagde gender reveal party: tips en ideeën"

   Het belangrijkste is om een feestelijke sfeer te creëren en te genieten van het moment van onthulling met vrienden en familie. Of je nu kiest voor confetti kanonnen, rookkanonnen of een Gender Reveal Ballon, de onthulling van het geslacht van de baby zal een moment zijn om nooit te vergeten!

   Hier zijn enkele tips en ideeën om je te helpen bij het plannen van een succesvolle gender reveal party.

   1. Kies een thema Een thema kan de toon zetten voor de hele gender reveal party. Of het nu een specifieke kleur, een dier of een sport is, het thema kan worden geïmplementeerd in de decoratie, het eten en de activiteiten van de party. Ontvang je gasten bijvoorbeeld met spectaculair entree voor een spannend en feestelijk effect.

   Gender Reveal ballonnenboog
   Bron: pinterest

   2. Kies een onthullings methode. Er zijn talloze manieren om het geslacht van je baby te onthullen,
       waaronder ballonnen, taarten, confetti kanonnen, rookkanonnen en piñata's. Kies een onthullings
       methode die past bij het thema van de party en waarvan je denkt dat je gasten het leuk zullen vinden.

   Gender Reveal ballonnen

   - Feestpakket Gender Reveal Hello Baby Ginger Ray
   Gender Reveal feestpakket

   Verras de aanstaande papa & mama en de gasten met deze indrukwekkende gender reveal ballon display tijdens een spannende gender reveal baby borrel. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je gasten te verrassen met een indrukwekkende show op je babyborrel - met een gender reveal ballon, 'jongen of meisje' slinger, 20 extra ballonnen in blauw en roze, en ballon slingers! De gender reveal ballon wordt geleverd met roze en blauwe confetti - vraag je beste vriend of vriendin de ballonnen te vullen met de juiste kleur confetti voordat je hem opblaast.


   - Gender Reveal Mega Ballon Ginger Ray

   Gender Reveal Ballon

   Een spectaculaire onthulling voor een stijlvol stel met deze Gender Reveal Mega Ballon! Nodig je familie en vrienden uit om op spectaculaire wijze het geslacht van jullie spruit bekend te maken.


   Gender Reveal confetti kanonnen 

   Gender Reveal confetti kanonnen
   Bron: pinterest

   Hoe gaat het in z’n werk? Heel eenvoudig. Zodra iedereen aanwezig is, tellen jullie gezamenlijk af, 3, 2,1……… draai de onderkant rond en de confetti wordt weggeschoten met een knal! De confetti vliegt door de lucht en iedereen weet of het een jongetje of meisje wordt. Spectaculairder kan haast niet. Lets pop the confetti!!!


   Gender Reveal rookkanonnen

   Gender Reveal rookkanonnen

   Bron: pinterest

   Met dit te gekke gender reveal kanon met roze rook maak je met een KNAL bekend wat het geslacht van jouw kindje is. Rookkannonen, de nieuwste trend wanneer je op een originele wijze het geslacht van je kindje bekend wilt bij maken bij familie en vrienden. Verras je gasten of de ouders met ons rookkanon.Een spectaculaire onthulling voor een stijlvol stel met dit Gender Reveal rookkanon! Hoe gaat het in z’n werk? Heel eenvoudig. Zodra iedereen aanwezig is, tellen jullie gezamenlijk af, 3, 2,1……… draai de onderkant rond en de roze poeder wordt weggeschoten met een knal! De poeder vliegt door de lucht en iedereen weet: Surprise, it's a........

    

   3. Creëer een feestelijke sfeer Versier de locatie met ballonnen, slingers, banners en andere feestelijke decoratie die past bij het thema van de party. Zorg ook voor een achtergrond voor foto's.

   4. Serveer thematisch eten Serveer eten dat past bij het thema van de party en het geslacht van de baby. Bijvoorbeeld roze en blauwe cupcakes, koekjes, fruit en drankjes.


   Bron: pinterest

   5. Plan leuke activiteiten Vermaak je gasten met activiteiten zoals een speurtocht, baby gerelateerde spellen of een photobooth.

   6. Maak een geschenklijst Als je gasten cadeaus willen geven, maak dan een geschenklijst die past bij de behoeften van jou en je baby.

   Het belangrijkste is om te genieten van de gelegenheid en het moment te delen met vrienden en familie. Met deze tips en ideeën kun je een onvergetelijke gender reveal party plannen!

    

    

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »