Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Maandag 27 Januari 2024

      Hippe gepersonaliseerde Raamborden voor elk feest!

      Wat is een gepersonaliseerd raambord?

      Een raambord is een unieke en opvallende manier om aan iedereen te laten zien dat er iets te vieren valt. Het is een decoratief bord dat aan de buitenkant van een raam bevestigd wordt, vergelijkbaar met de borden die makelaars gebruiken, maar dan met een feestelijk tintje.

      Het is een echter blikvanger wanneer je voorbij fietst of loopt. Zo kun je iedereen vol trots en op een originele manier laten weten dat iemand geslaagd is of jarig is! Deze raamborden, ook wel te herkennen als makelaarsborden, zijn te leuk en geven een extra personal touch! De borden bevestig je gemakkelijk aan de buitenkant van je raam. Bestel snel en ontvang het bord binnen enkele dagen thuis.

      Gepersonaliseerde raamborden

      De Charme van Raamborden: Een Feestelijke Touch Raamborden vormen een essentieel onderdeel van de decoratie voor elke feestelijke gelegenheid. Ze brengen niet alleen een persoonlijk element aan je feest, maar zijn ook op afstand zichtbaar, wat bijdraagt aan een feestelijke ambiance. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een geboorte of een andere bijzondere gebeurtenis, raamborden bieden een stijlvolle en opvallende manier om uw woning of evenementenlocatie te versieren.

      Divers Aanbod voor Elke Gelegenheid In onze collectie bij Jetjes & Jobjes vindt je zorgvuldig geselecteerde raamborden die aan elke wens voldoen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of juist een moderne stijl, kleurrijk of subtiel, voor volwassenen of kinderen, ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Elk bord is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een duurzame en professionele uitstraling.

      verjaardags raamborden

      Eenvoudige en Veilige Bevestiging Een ander pluspunt van onze raamborden is de eenvoud van de bevestiging. Ze zijn zo ontworpen dat ze snel en zonder enige schade aan het raam kunnen worden aangebracht. Dit vergemakkelijkt het aanpassen of verwijderen van de decoratie na afloop van het feest.

      Maak Je Feest Uniek met Persoonlijke Raamborden Voor een extra persoonlijke touch bieden wij ook de mogelijkheid om de raamborden aan te passen. Je kunt kiezen voor een persoonlijke tekst, kleur of ontwerp dat aansluit bij het thema van uw feest. Dit maakt elk feest uniek en memorabel.

      Waarom Kiezen voor Jetjes & Jobjes? Bij Jetjes & Jobjes zetten we ons in om je de beste feestdecoratie te bieden. Onze raamborden vormen slechts een onderdeel van ons uitgebreide assortiment aan feestartikelen. Dankzij onze snelle levering, hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice zijn wij de ideale partner voor elke viering.

      Bestel Nu en Maak Uw Feest Compleet Wacht niet langer en ontdek vandaag nog ons ruime aanbod aan raamborden op www.jetjesenjobjes.nl. Bestel gemakkelijk online en vul uw feest aan met onze unieke en stijlvolle raamborden!

      Wat zijn de meest gestelde vragen over gepersonaliseerde raamborden:


      Hoe kan ik een gepersonaliseerd raambord bestellen?

      Onze gepersonaliseerde raamborden zijn eenvoudig via onze ontwerptool te bestellen in onze webshop. Nadat de betaling is afgerond, gaan we meteen voor je aan de slag

      Wat zijn de opties voor personalisatie?

      1. Tekst Personalisatie

        • Naam en Datum: Je kunt namen, datums of speciale boodschappen toevoegen, ideaal voor verjaardagen, jubilea, of geboorteaankondigingen.
        • Persoonlijke Berichten: Voeg een unieke boodschap of groet toe, aangepast aan de gelegenheid.
      2. Kleur en Ontwerp

        • Kleurenschema's: Kies uit een breed scala aan kleuren om het bord aan te passen aan jouw voorkeuren of thema van het evenement.
        • Achtergrondontwerpen: Selecteer uit verschillende achtergronden, zoals patronen, afbeeldingen of thematische ontwerpen.
      3. Afbeeldingen en Iconen

        • Eigen Afbeeldingen: Voeg persoonlijke foto's of specifieke afbeeldingen toe.
        • Thema-Iconen: Kies uit een verscheidenheid aan symbolen of iconen die passen bij het thema van het evenement (bijvoorbeeld ballonnen voor verjaardagen, hartjes voor jubilea).
      4. Lettertype en Tekstopmaak

        • Verschillende Lettertypes: Keuze uit diverse lettertypes om de tekststijl aan te passen.
        • Tekstgrootte en -stijl: Aanpassen van de grootte, dikte of stijl van de tekst voor een duidelijke en aantrekkelijke weergave

       

      verjaardags raambord

      Hoe lang duurt het voordat ik mijn gepersonaliseerde raambord ontvang?

      De standaard hiervoor is 4 werkdagen, echter is er ook de optie om er spoedlevering van te maken, dan ontvangt u het gepersonaliseerde binnen 2 werkdagen.

      Hoe bevestig ik het raambord aan mijn raam?

      Het raambord wordt voorzien van een centrale inkeping van boven naar onder, waardoor het bord in een hoek te vouwen is voor betere zichtbaarheid vanuit verschillende richtingen. Aan beide zijden worden eveneens inkepingen aangebracht, zodat er platte delen ontstaan die met dubbelzijdige tape op het raam bevestigd kunnen worden.

      Zijn de raamborden weerbestendig?

      Al onze raamborden zijn weerbestendig. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig

       

      Wat zijn de afmetingen van de raamborden?

      De afmetingen van onze raamborden zijn: 50 x 70 cm

      Hoe verwijder ik het raambord na gebruik?


      Voor het verwijderen van het raambord, plaats je je vingers tussen het bord en het glas, en schuif je ze in de buurt van de raamtape. Trek niet vanuit het midden om schade te voorkomen. Lijmresten kunnen makkelijk worden weggehaald met aceton of een speciale sticker verwijderaar. Als je het bordje voorzichtig verwijdert, kun je het opnieuw gebruiken door nieuw dubbelzijdig tape aan te brengen.


      Kan ik een raambord voor elk type evenement bestellen?

      Raamborden zijn beschikbaar voor diverse evenementen: denk aan een sweet sixteen, een 21-diner, of belangrijke verjaardagen zoals 30, 40, 50, enzovoort, tot 100 jaar. Ze zijn ook ideaal voor jubilea, het aankondigen van een geboorte of om een geslaagde te feliciteren.


      geslaagd raamborden

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »