Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Maandag 23 Januari 2022

      Valentijn versiering kopen om verliefd op te worden

      Valentijn tafeldecoratie

      Valentijnsdag, hate it or love it!

      Een misvatting die bij veel mensen bestaat is dat je Valentijnsdag alleen viert met je geliefde of diegene waar je stiekem verliefd op bent en in het geheim verrast. Niets is minder waar. Valentijnsdag is de dag waar de liefde wordt gevierd in welke vorm dan ook. Valentijn is de dag om jou speciale man, vrouw, vriend, vriendin of bestie in het zonnetje te zetten. Want liefde is zoveel meer dan alleen je geliefde. En wat we al gemerkt hebben iedereen is er dol op om in het zonnetje te worden gezet. Inmiddels leren onze kinderen op school over Valentijnsdag en knutselen er op los.

      Valentijn ballonnen


      Je haard versieren met kerst is niet meer weg te denken, maar je kunt dit natuurlijk ook doen met Valentijnsdag. We kunnen er niet over uit hoe lief en simplistisch deze met hartjes ballonnen versierde mantel is! Nog een bewijs dat alles wat je nodig hebt liefde is... en een paar hartvormige ballonnen om je Valentijnsdag speciaal te maken.

      Ballonnen harten decoratie kit (25st) Ginger Ray


      Valentijn decoratie, van een Valentijn ballon tot een tros Valentijn ballonnen

      We hebben een 3-tal leuke feestmerkjes zoals Hootyballoo, Meri Meri en Ginger Ray die elke jaar weer goed in de smaak vallen bij onze Valentijn lovers. Van hartvormige bordjes tot servetten, Valentijn ballonnen, Valentijn hartjes en confetti. Eigenlijk alles om er een feestje van te maken. Met de Valentijn versiering van deze feestmerken kan jouw Valentijnsdag of party niet meer stuk.

      Valentijns feestje


      Verras jouw Valentijn met een klein Valentijns feestje

      We schakelen even over om ons te richten op de leuke en flirterige kant van Valentijnsdag! Versier dit kleine Valentijnsfeestje met veel rood, zwart en luipaardprint details. Als je op zoek bent naar een uniek Valentijns thema, dan is dit echt iets voor jou!

      Valentijnsfeestje voor kinderenValentijnsfeestje voor kinderen


      Valentijn decoratie voor de kinderen

      Waarom zouden alleen volwassenen een geweldig Valentijnsfeest moeten hebben? Kinderen zullen deze dag ook willen vieren met hun vriendjes. Wij hebben een heleboel ideeën voor een Valentijnsfeest waar de kleintjes dol op zullen zijn. Om hun belangstelling voor het eten vast te houden, kun je onze fantastische liefdesbriefjes knutselen. (Of je kunt een paar dagen voor het feest een knutsel sessie houden, zodat de kinderen hun liefdesbriefjes op Valentijnsdag kunnen uitdelen).

      Dek de tafel met liefde
      Hartvormig servies in pastel kleuren gemengd met glinsterende gouden accenten zal er fantastisch uitzien. Rozen vazen en strooiblaadjes geven een sensationeel tintje. Net als met de feestdecoratie, hou je niet in met het toevoegen van hartjes op de tafel. Leg geen naamkaartjes op tafel, maar spel de namen van je gasten in gouden alfabet letters, netjes op het tafelkleed of op een kaartje.


      Om het Valentijnsfeestje helemaal af te maken hebben we een leuke playlist samengesteld, speciaal voor Valentijsdag.

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »