Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Dinsdag 29 Juni 2021

   Tips voor EK versiering

   Oranje versiering

   Het allerbelangrijkste bij de ek versiering is natuurlijk de kleur oranje! In en rondom het huis kun je het gezellig maken met oranje slingers en oranje vlaggetjes. Of kies ervoor om samen met de hele straat oranje vlaggetjes op te hangen! Zo zijn jullie helemaal klaar voor het EK. En wil je het oranje wat afwisselen met wat andere kleuren? Ga dan voor Nederlandse vlaggetjes met de kleuren van de vlag. Zo maak je er een gezellige boel van. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een grote Nederlandse of oranje vlag aan het huis op te hangen. Andere leuke opties die wij verkopen zijn: oranje ballonslingers, oranje lampions en oranje pompons. Met deze oranje accessoires kleurt jouw hele huis oranje!

   Voetbal versiering

   Naast de kleur oranje kun je ook gaan voor voetbalversiering. Denk hierbij aan allerlei soorten versiering met een voetbal erop. Dit kan gaan van ballonnen in voetbal stijl tot vlaggetjes met voetballen erop. Voetbal versiering is goed te combineren met de oranje versiering en maakt jouw huis helemaal af. Ook leuk: een grote helium folieballon voetbal. Deze trekt alle aandacht in jouw huis en blijft het hele EK mooi hangen.

   Hapjes en drankjes in stijl voor het EK

   Naast oranje vlaggetjes en voetbal ballonnen kun je in huis de sfeer nog verder verhogen. Bij het kijken van voetbal mogen hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Serveer deze in EK stijl met oranje bekers en voetbalborden. Om het af te maken voeg je nog oranje of voetbalservetten toe. Zo kun je al jouw hapjes, van bitterballen tot oranje borrelnoten, op een leuke manier serveren. Zelfs popcorn kun je eten in EK stijl met deze toffe voetbal popcorn bekers! Ook handig: voor de bekers en bordjes geldt dat het gaat om wegwerpservies. Dit gooi je na afloop van het feestje eenvoudig weer weg. Scheelt een hoop afwas!

   Maak een feestje van het versieren

   Het kijken van de wedstrijden is natuurlijk heel leuk, maar de voorpret begint al bij het versieren van het huis. Betrek het hele gezin daarom bij het versieren en ga lekker samen aan de slag. Doe dit op tijd, zodat je niet vlak voor de wedstrijd nog bezig moet. Ga dus gezellig samen los met oranje slingers, vlaggetjes en nog veel meer voetbal versiering. Daarna kun je met zijn allen in stijl genieten van de voetbalwedstrijd en zit de sfeer er al helemaal in!

   Bestel jouw ek versiering bij Jetjes en Jobjes!

   Ben je nog op zoek naar de perfecte EK versiering voor jouw huis? Bij Jetjes en Jobjes hebben wij alles in het assortiment om er een gezellig EK van te maken. Denk aan oranje versiering zoals oranje vlaggetjes, oranje slingers en ook oranje ballonnen. Verder hebben we veel voetbalversiering. Klik hier voor alle EK versiering! 

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »