Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Dinsdag 29 November 2020

      Safari kinderfeestje

      Organiseer je een kinderfeestje met het thema Safari of Jungle voor de verjaardag van jouw zoon of dochter. Neem de kinderen mee op een avontuurlijke safari in de jungle van Afrika, maar dan thuis.

      Safari kinderfeestje

      Kinderen zijn dol op dieren en avontuur, dus een safari feestje wordt een absolute HIT! Verander je feestlocatie in een fantastische jungle met muziek met safari thema, gezelschapsspelletjes en feestmaaltijden? We geven je een hoop safari inspiratie voor de leukste safari decoraties, muziek, games en yummie hapjes en traktaties.

      Safari kinderfeestje meri meri

       

      Safari kinderfeestje Meri Meri

       

      Het is een jungle daarbuiten!
      Hoe kun je zo leuk mogelijk de feest locatie versieren. Wij hebben verschillende tips.
      Hang vellen groen papier aan de muren. Maak vervolgens wijnstokken van gedraaid bruin kraft papier of van bruine kruideniers winkelzakken en bevestig hier grote groene, papier vormige bladeren aan. Hang
      vervolgens tussen de bladeren wat rubber slangen en jungle speelgoed beesten en dierenballonnen zoals onze cheeta en krokodil 

      Safari kinderfeestje

       

      Of je kunt je safariparty echt trendy maken door veel metallic tasselslingers met franjes en felle kleuren te gebruiken en op te hangen bij de feesttafel en in het huis!

      Safari muziek
      Muziek is essentieel om iedereen in de feeststemming te krijgen, en het is een geweldig idee om nummers te kiezen met een safari- en jungle-thema. Je kunt heel eenvoudig een lijst samenstellen via spotify. Vraag alle kinderen om hun favoriete dierengeluid te maken als ze op het feest aankomen, neem ze op en speel ze af als soundtrack wanneer het tijd is voor spelletjes of je kunt dit als spel gebruiken 'Raad eens wie dit dierengeluid maakt' . Voice Recorder, is echt een goede app om dit te proberen, het werkt op IOS en Android.

      Eenvoudige safari spelletjes en een hoop lol.
      Safari dieren speurtocht.
      Koop een grote zak met plastic dieren, of teken dieren op kaart, en verstop ze in huis en / of in de tuin. Laat de kinderen hun safari hoed opzetten, hun verrekijker pakken en op jacht gaan. Geef ze een tijdslimiet om te zien hoeveel dieren ze kunnen vinden (je kunt ze ook een lijst geven om af te vinken als je dat wilt). De winnaars gaan in volgorde van wie de meeste dieren in de tijdslimiet heeft gevonden, met prijzen voor iedereen zoals onze safari tattoos. De t
      ijdelijke safari tatoeages zijn geweldige prijzen, met veel glinsterende zilveren details.

      Serveer je safari hapjes voor een extra touch op onze nieuwe Animal Print borden of Cheetah-borden, met bijpassende bekers en servetten. Maak bijvoorbeeld zebra donuts. Sprenkel eenvoudig zwart-witte royal icing strepen op de bovenkant van de donuts om een ​​prachtig zebraprint-effect te creëren. Of maak pizza's met een dierenprint. Maak je eigen pizza's met afwisselend witte, gele en oranje kaasstrepen en zwarte olijven, om eruit te zien als een dierenprint. 

       

      Safari verjaardag deco

       

      Safari kinderfeestje

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »