Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Zaterdag 26 September 2021

      Halloween traktaties

      Halloween traktaties voor school

      Mag je trakteren en ben je jarig in de maand oktober dan is een Halloween traktatie een leuke aan aanrader. We hebben griezelige leuke traktaties die bij iedereen in de smaak zal vallen. Onze Halloween traktaties zijn zeker niet te eng, maar juist samengesteld met een knipoog.

      Halloween traktaties


      Halloween traktaties tijdens Trick or Treat

      31 oktober is het alweer Halloween en mogen de kinderen weer langs de deuren met griezelig leuke en enge outfits. Trakteer de kinderen op leuke Halloween traktatie of deel ze uit aan je vriendjes en vriendinnetjes na de Halloween optocht. Wij hebben een mooi assortiment.

       

      Halloween traktaties


      Corona proof Halloween traktaties 

      Is je kindje binnenkort jarig? Dan staat hij of zij natuurlijk te trappelen om te mogen trakteren op school! Maar vanwege corona moeten traktaties nu wel aan een paar regels voldoen. Op school betekent dit dat er alleen voorverpakte traktaties uitgedeeld mogen worden. Daar hebben wij natuurlijk een handige oplossing voor. Speciaal voor het najaar hebben we leuke Halloween traktaties bedacht. Super handig wanneer je een spook of Halloween thema hebt voor je verjaardag. Het enige wat je hoeft te doen is de traktatie te vullen met snoep, fruit, popcorn of een kleine cadeautje en je bent klaar om uit te delen.

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »