Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Woensdag 19 September 2022

      Halloween decoratie voor een griezelig leuk feest

      VINTAGE HALLOWEEN

      Laat je inspireren door de roaring 20s met hangende skeletten, crêpepapier slingers en een lachende line-up van retro Halloween motieven.

       


      Tover jij je huis in een heus spookhuis met een mooie gedekte tafel? We hebben een mooie collectie voor je samengesteld. Nodig je vrienden uit en vraag iedereen griezelige hapjes mee te brengen. 

      Vintage Halloween

       

      Vintage Halloween

      A PARTY IS BREWING

      A Party is Brewing

       

      Ballonnen zijn een noodzaak op elk feest, dus waarom zou Halloween anders zijn? We hebben een epische Halloween ballonslinger toegevoegd aan ons nieuwe A Party is Brewing assortiment, het is een echte showstopper en zal je huis gemakkelijk omtoveren in een spookachtig spookhuis! Het monochrome design past in elk Halloween thema en kan gebruikt worden om een spookachtig middelpunt te maken of een foto achtergrond voor je spookachtige selfies. Als je op zoek bent naar een Halloween achtergrond, zoek dan niet verder want we hebben een paar nieuwe opties dit seizoen. Ten eerste, onze vleermuis wanddecoratie is een echt griezelig stuk! Plaats ze aan de zijkant van een open haard of deur om de indruk te wekken dat ze ontsnappen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, dus je kunt ze helemaal naar eigen wens aanpassen!
       

       

      A Party is Brewing

      Onze griezelige Halloween decoraties zullen je helpen om van je feest een monsterhit te maken. Kies uit onze brede waaier van Halloween feest benodigdheden: van griezelige hangende vleermuis achtergronden tot enge Halloween ballonnen. We hebben verschillende collecties zoals Let's get Batty. A Party is Brewing en Vintage Halloween. We bieden meerdere leuke thema's voor een griezelig leuk feest. Ze zijn allemaal leuk voor zowel volwassenen als voor de kleintjes. Of je nu op zoek bent naar Halloween papieren versieringen, ballonnen of spelletjes, wij hebben het voor je geregeld. Het ophangen van vleermuizen, spoken, skeletten en Trick Or Treat vlaggen zal je gasten laten zien dat het een feest is om bang voor te zijn - het zal een angstaanjagende sfeer creëren. Om een vleugje schattigheid toe te voegen, bekijk dan ons ballonnen assortiment. Als je eten gaat serveren, mis dan ons griezelige papieren servies niet. Serveer de hapjes met op onze griezelige bordje. Vergeet niet onze griezelige servetten neer te leggen en wat confetti over de tafel te strooien. Om het thema compleet te maken, kun je wat griezelige hapjes serveren, zoals vlees oogballen, bloedige vingerhotdogs, knapperige bloemkoolkaas of spookachtige koekjes. Maak van je Halloween feest een feest om nooit te vergeten: zet een fotohokje op in een rustig hoekje, waar je gasten plezier kunnen beleven aan het maken van foto's. 

      LET'S GET BATTY

       

      TRICK OR TREAT

       

      Trick or Treat traktaties

       

      Op 31 oktober mogen de kinderen weer langs de deuren met griezelig leuke en enge outfits. Trakteer de kinderen op leuke Halloween traktaties of deel ze uit aan je vriendjes en vriendinnetjes na de Halloween optocht. Wij hebben een mooi assortiment.

       

       

       

      Trick or Treat tasjes

       

      Het geschenkzakje in de vorm van een schedel of pompoen is de ideale maat om een enge Halloween verrassing in te verpakken. Maar het tasje is ook geschikt voor een gezellige "Trick or Treat" avond langs de deuren. Krijg je wat lekkers? Stop dan je snoepjes en koekjes in dit super leuke zwarte tasje met het gezicht van een zwarte kat. Aan het eind van de avond bekijk je je snoep vangst. Het is tasje is robuust, duurzaam en herbruikbaar. Het tasje heeft een geschenklabel met de inscriptie "Trick or treat" en een decoratief kwastje.

       

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »