Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Woensdag 26 Januari 2022

      7 x Wat te doen met Valentijnsdag in tijden van corona?

      1. Stuur hem of haar een liefdesbrief in de vorm van folieballon

      Perfect voor Valentijnsdag of wanneer je wat liefde moet sturen! Deze folieballon ziet eruit als de schattigste liefdesbrief die we ooit hebben gezien! Naar wie stuur jij dit jaar deze te gekke folieballon liefdesbrief?

       

      Liefdesbrief folie ballon


      2) Versier je huis met Valentijn
      Als eerste en zeker één van de makkelijkste manieren om de liefde te delen op 14 februari is je huis versieren met prachtige valentijns versiering. Gelukkig hebben we een heleboel gloednieuwe decoraties om uit te kiezen. Van rosé gouden hartjes slingers en folieballonnen tot gigantische hartjes confetti ballonnen, ze zijn perfect om een gezellig avondje af te maken. Ze zullen genieten van de moeite die je doet om een romantische sfeer te creëren, dus leun achterover en laat de versieringen het woord doen!

      Valentijn versieringen

      Photo credits: fabuloushannah


      3) Plan een gezellig avondje uit maar dan thuis.

      Waarom zou je je buiten in de kou wagen als je alles hebt voor een romantische, gezellige avond in je eigen huis? Filmavond, een avondje spa thuis. Leg een voorraadje aan van al je favoriete lekkernijen, popcorn, pizza, snoepjes, chocolade, noem maar op! Ga dan lekker zitten en kijk op Netflix voor een goede oude romantische film om samen te kijken!



      Photo credits: pinterest

      4) Organiseer een luxe spa in de badkamer

      Of als jullie het niet eens kunnen worden over een film om samen te kijken, kun je misschien overwegen om in plaats daarvan je eigen thuis-spa avond te organiseren? Het enige wat je nodig hebt is een bad, een paar kaarsen en essentiële oliën om een rustgevende sfeer te creëren waar jullie allebei van kunnen genieten na een lange dag op het werk!


      5) Plan een romantisch diner voor twee

      Een andere geweldige manier om Valentijnsdag door te brengen met je wederhelft zonder de bank te breken is om een romantisch diner voor twee thuis te plannen. Of je nu samen de tijd neemt om een recept uit te kiezen en plezier beleeft aan het bereiden van iets waar jullie allebei van kunnen genieten, of dat je je geliefde verrast met een zelfbereide maaltijd - hoe dan ook, wat is er niet om van te houden? Ben je niet zo'n kok, bestel dan een sterren diner bij een goed restaurant bij jou in de buurt. Zij kunnen alle inkomsten goed gebruiken en jij zet in no time een prachtig diner op tafel voor je geliefde.


      6. Organiseer een indoor picknick

      Binnen blijven is het nieuwe uitgaan. De perfecte picknick binnenshuis heeft dan ook 3 belangrijke elementen: een reusachtig deken om languit op te liggen, een overvloed Valentijn versiering die gelijk de sfeer bepaalt, en een hoop kussens om op te chillen. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak de setting persoonlijk door de plek te omgeven met foto's van jullie mooie momenten samen (dit kan een reis zijn, je verloving, bruiloft, jullie kinderen) Andere leuke ideeën om de sfeer te bepalen zijn milde geurkaarsen, je muziek instrument of persoonlijke playlist en ga zo maar door. Jij bepaalt de setting!

      Photo credits: pinterest

       

      7 Vraag hem of haar ten huwelijk

      Begin het jaar met een knal! Waarom maak je van 14 februari geen onvergetelijke avond en gebruik je die om de grote vraag te stellen - letterlijk. Met onze ballonnen harten decoratie kit maak je er de meest romantische Valentijnsdag ooit van. Blaas de ballonnen op en "Pop the question". Het zal het aanzoek zijn dat ze nooit zag aankomen - en dat zijn altijd de beste in onze ogen.

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »