LET OP: DOOR DE EXTREME HOEVEELHEID ONLINE BESTELLINGEN KAN DE BEZORGING VAN JE BESTELLING LANGER DUREN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
We heart swans slinger (3 M) - Talking Tables

Talking Tables We heart swans slinger (3 M) - Talking Tables

Terug naar overzicht

Directe checkout

  • LET OP: DOOR DE EXTREME HOEVEELHEID ONLINE BESTELLINGEN KAN DE BEZORGING VAN JE BESTELLING LANGER DUREN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Productomschrijving

We heart swans slinger (3 M) - Talking Tables
We heart swans slinger (3 M) - Bij een zwanen feestje hoort natuurlijk een prachtige zwanenslinger. De slinger bestaat uit maar liefst 13 zwaantjes met een goud kroontje en een veren staart. Perfect voor alle kleine ballerina's die alvast van het zwanenmeer dromen! Onze nieuwe we ♥ swans collectie is perfect voor alle kleine ballerina’s die alvast van het zwanenmeer dromen. De ombre rozegebaksbordjes zijn versierd met een wit zwaantje met gouden kroontje. En natuurlijk hebben we ook bijpassende taart en cupcake prikkers met heuse witte balletpakjes en witte zwaantjes met veren. Maar vergeet ook niet onze 3 meter lange slinger met zwaantjes. Super leuk voor alle zwanen liefhebbers  ♥Tip: na het feestje kun je de mooie zwanenslinger in je kamertje hangen als decoratie, zo heb je er 2 x keer zoveel plezier van WAT KRIJG JE PRECIES: Aantal: 1 In de kleuren: wit, goud, roze Materiaal: papier, veren en decoratiedraad Afmeting: 3 meter lang

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jetjes & Jobjes 9,4 / 10 - Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »