LET OP: DOOR DE EXTREME HOEVEELHEID ONLINE BESTELLINGEN KAN DE BEZORGING VAN JE BESTELLING LANGER DUREN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
Piñata voetbal

Productomschrijving

Wat is een piñata?  Een figuur of voorwerp, gemaakt van papier-maché, die traditioneel wordt gevuld met zoetigheden en of kleine cadeautjes. Piñata's komen van oorsprong niet uit Mexico, maar uit China en worden gebruikt voor o.a. kinderverjaardagen.

De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes, waarna hij wordt opgehangen. De kinderen mogen er geblinddoekt tegenaan slaan met een stok zodat er wanneer hij breekt, een stortvloed van snoepjes, confetti e.d. over de kinderen heen valt. Meestal mag dan degene die de piñata kapot heeft geslagen de anderen op deze snoepjes trakteren. Piñata's gevuld met kleine cadeautjes worden vaak aan het eind van het feest gebruikt.

Als de piñata kapot wordt geslagen, heeft iedereen dan meteen een leuk aandenken aan het feest. Op de piñata bevindt zicht een sticker waar je op moet drukken. Vervolgens creëer je een opening waarin je het snoep, de confetti en de cadeautjes in de voetbal piñata kunt plaatsen.

Let op: de piñata wordt zonder inhoud (confetti, snoep en cadeautjes) geleverd.

WAT KRIJG JE PRECIES:
Aantal: 1 Piñata voetbal
In de kleuren: wit en zwart
Afmeting: 35 cm x 35 cm

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jetjes & Jobjes 9,4 / 10 - Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »