VOOR 16:00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN
Hi-Float Helium Gel Pomp Set

Hi-Float Helium Gel Pomp Set

Terug naar overzicht

  • Niet op voorraad

Productomschrijving

Hi-Float Helium Gel Pomp Set

Iedereen is dol op helium ballonnen. Gemiddeld blijft een heliumballon ongeveer 10 tot 12 uur zweven. Wil je dat je mooie ballonnen langer blijven zweven? Dat kan. Met de helium gel Utltra Hi-float 720 ml blijven helium ballonnen wel 20 keer langer in de lucht zweven. Voeg volgens de instructies een paar druppels gel toe aan de ballonnen. Door het beschermlaagje aan de binnen kant van de ballon blijven je ballonnen 4 tot 5 dagen langer zweven. Zo kun je ruim van te voren de feest locatie versieren, zodat je meer tijd hebt voor de andere feest voorbereidingen, wat natuurlijk een hoop stres wegneemt.  Dit middel is veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar.Hoe het werkt?Voeg een paar druppels gel toe aan de ballon, middels de speciale pompset en wrijf deze goed in door de ballon tussen je handen te wrijven, zodat de gel gelijkmatig verdeeld is over de hele ballon. Vul vervolgens de ballon met helium en your ready to party!.De gemakkelijkste manier om ballonnen te vullen met Ultra Hi-Float gel is door gebruik te maken van de speciale pompset. Deze is namelijk helemaal op maat gemaakt. De bijbehorende ringen, pompen de exacte hoeveelheid gel die nodig is per soort ballon. Zo gebruik je nooit te weinig of te veel. Succes gegarandeerd!Let op: de gel is niet geschikt voor ballonnen die al gevuld zijn met confetti. Stap voor stap uitleg? Ultra High Float website: www.hi-float.com  YouTube instructie video: HIFLOAT basic instructionsWAT KRIJG JE PRECIES: Inhoud: - Pompje - 4 verschillende opzetstukje om je pompjes af te meten - Verlengstuk - 2 afdekdopjes om uitdroging te voorkomen Materiaal: plastic

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jetjes & Jobjes 9,1 / 10 - Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »