LET OP: DOOR DE EXTREME HOEVEELHEID ONLINE BESTELLINGEN KAN DE BEZORGING VAN JE BESTELLING LANGER DUREN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
Helium Tank 30

Helium Tank 30

Terug naar overzicht

€ 39,99

(0)

Laat je ballonnen zweven! Met de inhoud van deze helium tank vul je in een oogwenk 30 ballonnen (23cm) Mix en match jouw perfect ballonnen combinatie voor jouw feestje, bruiloft, gala of etalage, makkelijk, snel en stijlvol.

Lees de volledige productomschrijving

  • SKU: HZ-600018

  • LET OP: DOOR DE EXTREME HOEVEELHEID ONLINE BESTELLINGEN KAN DE BEZORGING VAN JE BESTELLING LANGER DUREN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Productomschrijving

Je kunt de helium voor elke ballon gebruiken (zowel latex als folieballonnen). Deze helium gasfles is afsluitbaar en zolang de opening stevig wordt dichtgedraaid kan de inhoud van deze tank nog zeker minimaal 6 maanden mee.

Daarnaast betaal je geen statiegeld en hoef je de fles ook niet te retourneren. Met deze fles heb je alles wat je nodig heeft; en heb je geen aanvullende accessoires nodig. Deze tank is voor eenmalig gebruik en kan dus niet worden nagevuld.

Hoeveel ballonnen kun je vullen?
23 cm ballonnen Helium tank 30: ± 30 stuks Helium tank 50: ± 50 stuks
30 cm ballonnen Helium tank 30: ± 15 stuks Helium tank 50: ± 25 stuks
90 cm mega ballonnen Helium tank 30: ± 1,5 Helium tank 50: ± 2,5

Let op: Hoeveel ballonnen je precies vult is een afhankelijk van de vulgraad van de ballonnen maar ook hoe de tank wordt gebruikt. Wil je de tank toch retour zenden, zorg er dan wel voor dat de seal nog intact is anders kunnen we deze niet retour nemen.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Jetjes & Jobjes 9,4 / 10 - Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »