Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Zaterdag 25 September 2021

      Wanneer is het Halloween?

      Halloween wordt elk jaar gevierd op 31 oktober, dus maak je klaar om Halloween dit jaar met overgave terug te laten komen! We voorspellen dat de kinderen zich helemaal zullen uitsloven om snoep en traktaties te verzamelen. Dus wil je dat je huis er super spook-taculair uitziet om de groepjes vriendelijke spoken en kabouters te vermaken! We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

      Raamdecoratie voor Halloween

      Natuurlijk, een of twee pompoen lantaarns zijn leuk en zeker klassiek, maar heb je dat niet al eens gedaan? Dit jaar is het tijd om een tandje bij te zetten in termen van zowel originaliteit als spookachtigheid. Of je nu voor iets traditioneels gaat (een paar beschilderde pompoenen, potten met verse herfstbloemen en een of twee herfstkransen) of voor iets geavanceerders. We hebben veel leuke Halloween versiering in de webshop die zeker in de smaak zullen vallen:

      Deur- en muurdecoratie voor Halloween

      Heb je geen super vertrouwen in je knutselvaardigheden? Maak je geen zorgen, we hebben hieronder een aantal voorbeelden die je terugvindt in de webshop.

      En deze Halloween decoraties zullen zeker een glimlach toveren op de gezichten van al je gasten want zeg nou zelf Halloween hoeft niet alleen maar eng te zijn! Ze bevatten 3 vrolijke Halloween iconen - een skelet, zwarte kat en een pompoen - met grappige bu... met grappige bungelende honeycomb benen en armen.T

       

       

       

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »