Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Dinsdag 20 Maart 2022

      Tips voor het organiseren van een paaseierenzoektocht

      Paaseieren zoeken met kinderen

      De sleutel tot de perfecte paasspeurtocht is voorbereiding: bepaal waar je de chocolade-eieren gaat verstoppen en zorg ervoor dat je onthoudt waar je ze hebt gelegd... tenzij je over 6 maanden een gesmolten chocolade-ei verstopt achter je bank wilt vinden!

      Gebruik mooi versierde bordjes om de speurtochtroute duidelijk aan te geven. Steek ze in de grond of, als je binnen bent, in bloempotten. Je kunt ook aanwijzingen of raadsels gebruiken en die voorlezen om de kleintjes te helpen hun eieren te vinden.

      Bunnie Egg hunt kit (8st) Meri Meri  Bunnie Egg hunt kit (8st) Meri Meri

      Eitjes zoeken in de tuin

      Heb je een grote tuin of wil je het de kleintjes net iets makkelijker maken met zoeken dan is deze Egg Hunt set ideaal. Zo hopt iedereen door de tuin op zoek naar lekkernijen in de lentezon - eindeloos veel plezier en een geweldige dag voor al je familie en vrienden. De konijntjes zien er schattig uit met pompon staartjes in bijpassende kleuren. Houten spiesjes zijn aan de bordjes bevestigd zodat je ze gemakkelijk in de grond kunt steken. En elk jaar zijn ze weer her te gebruiken. 


      Tip:
      als je huisdieren hebt, sluit ze dan veilig op voordat je de eieren verstopt en de jacht begint. Honden houden van chocolade (maar ze kunnen er ziek van worden) en katten zijn dol op glimmende wikkels! Als je de eieren verstopt, zorg er dan voor dat je voor elk kind een gelijk aantal hebt, anders kun je op driftbuien rekenen! Vertel de kinderen hoeveel eieren ze elk moeten zoeken, zodat ze weten wanneer ze hun quotum hebben bereikt. Niet snoepen tot de zoektocht voorbij is!

       

      Tijd om op jacht te gaan!


      Als je alle eieren hebt verstopt, is het tijd om op jacht te gaan. Een andere leuke manier om het competitiever te maken is om een tijdslimiet in te stellen of je kunt zelfs in estafette teams gaan! En om het nog leuker te maken, kun je de kleintjes verkleden in onze schattige kuiken verkleedset of als schattig konijntjes. Super leuk voor de foto's!

      Verkleedset Kuiken (3-6 jaar) Meri Meri  Verkleedset Kuiken (3-6 jaar) Meri Meri

      Verkleedset Konijn (3-6 jaar) Meri Meri  Verkleedset Konijn (3-6 jaar) Meri Meri

       

      Gratis maskers downloaden van Meri Meri

      Kinderen zijn dol op knutselen en verkleden met Pasen - met bijvoorbeeld zelfgemaakte maskers en onze fantasierijke kostuums. Meri Meri heeft dan ook 2 charmante paashaas maskers gemaakt die je hier gratis kunt downloaden, afdrukken, kleuren en uitknippen - een leuke activiteit om thuis te doen. Download hier het gratis Meri Meri bloemen konijnen masker en het gestreepte konijn masker van Meri Meri.

       

       

      Leuke paasmandjes bij Jetjes en Jobjes

      Een item wat natuurlijk niet mag ontbreken is een paasmandje. We hebben leuke nieuwe paasmandjes in de shop, ze zijn gemaakt van crêpepapier in 6 prachtige pastelkleuren, met ruches voor een stijlvol effect. De mandjes zijn gemaakt van karton met een crêpepapier ruche die rond de buitenkant loopt. Elke set heeft 6 verschillende gekleurde mandjes- groen, lila, lichtgeel, perzik, blauw en roze. De handvatten kantelen en glijden in de mandjes, ideaal om ze gemakkelijker op te bergen wanneer ze niet worden gebruikt. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier. Super handig wanneer je verschillende kinderen hebt rond rennen, want iedereen wil natuurlijk een eigen paasmandje om zijn paaseieren en andere paas lekkernijen te verzamelen in zijn eigen mandje. zo wordt zowel de eerste als tweede Paasdag een echt feestje.

       

      Paasmandjes (6st) Meri Meri  Paasmandjes (6st) Meri Meri

       

      Natuurlijk hebben we ook een luxe paasmand. Deze prachtige rieten mand heeft een lief konijnen gezichtje, perzik kleurige gingham katoenen voering, grappige flaporen en een schattig pompon staartje. Ideaal voor een paaseierenzoektocht, maar ook erg leuk om je paaseieren in te doen en op tafel te zetten bij het 
      paasontbijt, -brunch of -ontbijt. Is je kleine gek op konijntjes dan kan hij of zij de mand gebruiken om naar school te gaan of om mee te nemen in het bos wanneer je bloemen gaat plukken. 

      Paasmand konijn Meri MeriPaasmand konijn Meri Meri

       

       

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »