Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Brigitte - Maandag 28 Maart 2022

      Tips voor een mooi gedecoreerd paasontbijt, paasbrunch of paaslunch

      Met Pasen in aantocht is het tijd om de lente in huis te halen met o.a. onze prachtige pastelkleurige 'Eggciting Easter' collectie van Ginger Ray of de vrolijke en stijlvolle paascollectie van Meri Meri!

      Paasballonnen en paasslingers voor in huis

      Maak er een onvergetelijke gelegenheid van met onze prachtige ballonnenboog in mooie pasteltinten en madeliefjes. Je kunt deze ballonnenboog gebruiken als blikvanger in het midden of als prachtige foto-achtergrond. Deze ballonnenboog is de perfecte manier om je gasten en de kleintjes te verrassen als je een paaseierenzoektocht organiseert!

      Tip: combineer de ballonnenboog met onze leuke bijpassende paas ballonnen & konijntjes tafelloper

      Ballonnenboog Pastel & Daisy Ginger Ray.jpg  Tafelloper Eggciting Easter Ginger Ray.jpg

       

      Fleur je huis deze lente op door je woonkamer aan te kleden met vrolijke en frisse paasslingers. Je kunt kiezen voor een rustieke sfeer met onze houten Happy Easter slinger van Ginger Ray, ga je meer voor de "Eggciting" ballonnen slinger of ga je voor onze vrolijke en frisse bloemenslingers van Meri Meri.  Welke slinger je ook kiest het lentegevoel begint al te kriebelen. Een leuke bijkomstigheid is dat je alle slingers jaar na jaar weer kunt gebruiken. 

      Ballonnen slinger Eggcited Ginger Ray  Tassel slinger wortel (2M) HootyballooHouten slinger Happy Easter (1.5M) Ginger Ray

      Slinger Spring Bunny (2st) Meri Meri  Slinger garden giant (3.8M) Meri MeriSlinger Wild Daisy (2.4M) Meri Meri

       

       

      Pastelkleurtjes en wit

      Een witte basis is altijd perfect voor een paasontbijt, -brunch of -lunch. Als je de tafel gaat dekken voor Pasen, kun je voor puur en clean gaan, door een witte ondergrond te gebruiken door middel van een wit tafelkleed. We hebben ze in verschillende maten voor zowel langwerpige tafels als rond tafels. Om het voorjaarsgevoel te creëren gebruik dan onze tafel decoratie voor Pasen in verschillende pastel tinten. We hebben een breed assortiment. Combineer het geheel met mooie bloemen slingers op tafel.

      Gebaksbordjes Wild Daisy (8st) Meri Meri  Gebaksbordjes Pastel ruitjes (12st) Meri MeriBorden pastel paashaas (8st) Ginger Ray

      Borden Gold Easter Bunny Daisy Crazy (8st) Ginger Ray  Bekertjes konijnen Eggciting Easter (8st) Ginger Ray  https://www.jetjesenjobjes.nl/servetten-bunny-eggciting-easter-16st-ginger-ray.html

       

      Decoratie voor op de paastafel

      Met Pasen komt de hele familie gezellig bij elkaar en dus een goede reden om een goede indruk achter te laten en eens goed uit te sloven met de decoratie voor op tafel. Zo is het gebruik maken van leuke servetten en bordjes zeker een aanrader. Soms zit het in de kleine details bij het decoreren van een tafel, denk hierbij aan leuke prikkers of wat confetti voor op tafel. Het decoreren van de tafel zorgt ervoor dat je het gevoel van Pasen creëert en overbrengt op anderen. Het voorjaar is heerlijk fris en licht.

       

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »