Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Zaterdag 23 September 2020

      Hippe cadeautjes voor de juf of meester

      Verras de juf of meester met een heerlijk blok zeep in een ongelooflijk leuke weggeef verpakking

      Een heerlijk licht geparfumeerde blok zeep met een vrolijk lachend gezicht in een ongelooflijk leuke weggeef verpakking. En natuurlijk op elk doosje een woordgrapje en achterop ruimte voor een persoonlijke berichtje!

      Een super lief zeepje met schattig gezichtje! Dit leuke zeepje heeft ons hart gestolen! Eigenlijk bijna té leuk om te gebruiken! 

      Blokje zeep cadeau

      Wil jij je meester of juf verrassen? Wij hebben speciaal voor de meesters en juffen een mooie collectie samengesteld waar elk juf of meester vrolijk van wordt.

      Onze collectie bestaat uit heerlijke en vrolijke zeepjes in een bijpassende cadeauverpakking, vrolijke en hippe kaarten, notitieblokjes en stickers! Leuk om bijvoorbeeld je cadeautje mee te versieren! 

      Natuurlijk zijn deze producten niet alleen leuk om te geven tijdens het einde van het schooljaar, maar ook als de meester of juf jarig is of als er een speciale meester- en juffendag is. Daarnaast vind je hier ook diverse afscheidscadeautjes; leuk om te geven wanneer je kind afscheid neemt van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of van de basisschool.

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »