Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Woensdag 19 September 2022

      Halloween kostuum

      Kinderen zijn dol op verkleden, dus maak er een jaar van waarin je alles uit de kast haalt om je op te doffen met de meest fantastische kostuums. Hier zijn onze 4 beste tips om je op weg te helpen.

      1. Stem het kostuum af op de persoonlijkheid van uw kind
      In plaats van een Halloween figuur te zijn, gaat je kleintje misschien liever gekleed als een mooie prinses, een stijlvolle zwaan, een ridder, draak, dinosaur of een superheld! Vraag hem of haar in welk kostuum hij of zij er echt sensationeel uit zou zien en zich sensationeel zou voelen - en je krijgt je antwoord! Je kunt ze ook aanmoedigen om er een te kiezen die ze het hele jaar door willen dragen, zodat het een waardevolle aanvulling is op hun verkleedkist.

       

      2. Minder kan meer zijn!
      Niet iedereen zal zich van top tot teen willen opdirken. Voor sommigen zijn een paar accessoires al genoeg om het gewenste effect te krijgen. Denk aan Halloween hoedjes, masker of gezicht stickers, een prachtige kroon of een zwierige cape.

       

      Halloween kostuum

      KOOP HIER JOUW HALLOWEEN KOSTUUM!

      Halloween wordt steeds populairder in Nederland en bij dit feest hoort natuurlijk een griezelig Halloween kostuum. Bij Jetjes & Jobjes koop je eenvoudig halloween kostuums. In Ierland, Engeland, Amerika en Canada is Halloween een traditionele feestdag dat elk jaar op 31 oktober wordt gevierd. Kinderen gaan de straten op in griezelige of juist in de outfit van hun superheld om langs de deuren snoep op te halen. Bij Jetjes & Jobjes hebben wij een mooi aanbod aan Halloween kleding met bijpassende accessoires. Bestel eenvoudig jouw originele Halloween outfit voor 16:00 uur en deze wordt de volgende dag al bezorgd!

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »