Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Vrijdag 16 September 2020

      Halloween decoratie 2020

      31 oktober is het weer Halloween. Daarom zijn wij al volop bezig met de nieuwe collecties. Vier dit jaar Halloween thuis met een klein gezelschap. Tover je huis om in een heus spookhuis. Uiteraard heb je originele Halloween feestartikelen nodig. Je kunt kiezen uit verschillende Halloween feestartikelen zoals de Meri Meri Halloween collectie, de Creep it real collectie, de Let's get Batty collectie of de A party is brewing. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een mix van de Halloween collecties. Onze Halloween feestartikelen zijn allemaal geschikt voor zowel volwassenen als de kleintjes. Onze griezelige Halloween feestartikelen helpen je om van je feest een monsterhit te maken. Wat dacht je van griezelige hangende vleermuis achtergrondenballonnen gevuld met spinnen, een kroonluchter van vleermuizenspook servetten en nog veel meer. Bekijk onze Halloween decoratie 2020 collectie!

      LET'S GET BATTY
      Of wat dacht je van onze creepy Let's get Batty collectie. Creëer een huiveringwekkende sfeer op je Halloween feest met onze griezelige leuke vleermuizen decoratie.
      Let's get Batty

       

      MERI MERI HALLOWEEN COLLECTIE
      Meri Meri
       heeft ook weer uitgepakt dit jaar. Decoreer jullie feesttafel met deze leuke bordjes en maak creepy drankjes in de mooie bekers van de nieuwe collectie. De Halloween producten van Meri Meri toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht! En niet alleen bij jou, maar ook bij je gasten!

       

      PINK HALLOWEEN
      We zijn dol op onze Pink Halloween Collectie. Ga jij langs de deuren met onze leuke trick or treat tasjes? Of geef je je eigen scary party met de vleermuis slingers en spooky ballonnen?

       

      We wensen je een vreselijk griezelig Halloween feest en tot snel in onze online Jetjes & Jobjes Boo-tique.

      Shop alle versiering heel eenvoudig online op Jetjesenjobjes.nl. Bestel je voor 16:00 dan versturen we het nog dezelfde dag. Jetjes & Jobjes is de trendy party en trouwdeco shop van Nederland. Naast Sinterklaas versiering kun je hier terecht voor allerlei soorten decoratie materialen van verschillende collecties, voor feesten zoals babyshowers en vrijgezellenfeesten. Op zoek naar trendy decoratie of cadeaus voor de geboorte van een zoon of misschien wel voor de geboorte van een dochter? Voor alle feesten en partijen vind je de hipste decoratie! Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Je kunt altijd contact opnemen.

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »