Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Zaterdag 25 Juni 2021

      Vrijgezellenfeest decoratie 2021 - Boho Bride bachelorette

      Vrijgezellenfeest decoratie Boho Bride

      Het is understatement wanneer we zeggen dat het afgelopen jaar een complete wervelwind was! Voor veel bruiden die hun bruiloft plannen, maar ook voor bruidsmeisjes die proberen het perfecte vrijgezellenfeest te plannen. Nu de corona versoepelingen steeds sneller gaan staan we natuurlijk
      te popelen om dan eindelijk het vrijgezellenfeestje plannen, te organiseren en natuurlijk te vieren. Met de nieuwste Boho Eco Hen collectie van Ginger Ray gaat dit zeker lukken. Een prachtige stijlvolle en neutrale boho look voor zowel binnen als buiten.

      Bride To Be accessoires

      Een Boho Eco look is de trend voor een vrijgezellenfeest dit jaar. En deze "Bride to Be" hoofdband zorgt ervoor dat de toekomstige bruid stralend en stijlvol in de picture staat. Het weide madeliefje en de roze rozen bloemenkroon hebben een mooie witte sluier met 'Bride to Be' scripted lettertype dat zeker geliefd zal zijn! Maak het plaatje compleet om naast 
      de Bride To hoofdband, de aanstaande bruid ook een mooi Bride To be sjerp te geven. Elke aanstaande bruid heeft een sjerp nodig voor haar vrijgezellenavond, toch? Deze prachtige bloemen sjerp met roze fluwelen linten staat de mooie bruid geweldig! De witte bloemen papieren sjerp heeft 'Bride to Be' op de voorkant geschreven, onmogelijk dus om de aanstaande bruid te missen. Rijg het mooie roze lint door de sjerp om vast te maken - one size fits all! 

      Bride To Be accessoires

       

      Vrijgezellenfeest tafeldecoratie

      Voor een stressvrije optie, als het budget het toelaat, boek dan een privékok zodat hij of zij een fantastische diner en hapjes kan samenstellen voor deze dag. Zo kan iedereen zich 100% storten op het vrijgezellenfeest zonder dat er 1 of 2 de hele avond in de keuken staan. En wanneer het budget het niet toelaat zorg er dan voor 
      dat je easy recepten hebt die je dag van de te voren al kunt klaar maken. Als dit allemaal geen optie is, is een eenvoudige barbecue altijd een publiekstrekker, en om het nog gemakkelijker te maken, kun je een paar genodigden vragen om bijgerechten en salades mee te nemen. Om de finishing touch te geven, hebben we een prachtig assortiment servies voor zomerse vrijgezellenfeesten, we dol op deze Boho Eco Hen borden, bekers en servetten.

      Tip: vraag gasten bij het versturen van de uitnodigingen naar hun dieetvoorkeuren en allergieën (ook als ze zwanger zijn en daarom bepaalde voedingsmiddelen moeten vermijden), zodat je genoeg tijd hebt om menu-opties en boodschappenlijstjes uit te werken.

       

      Vrijgezellenfeest tafeldecoratie

       

      Boho bride versiering

      De decoraties die je kiest voor je vrijgezellenfeest zullen je locatie volledig transformeren en je hele thema tot leven brengen. Dit betekent echter ook dat het gemakkelijk het verschil kan zijn tussen een smakeloos vrijgezellenfeest en een stijlvol elegant vrijgezellenfeest, dus je zult zorgvuldig willen kiezen. Wanneer je je decoraties koopt, wil je er zeker van zijn dat ze allemaal binnen je thema passen. Kies niet te veel verschillende kleuren, want het kan er snel een beetje slap uitzien, dus als je je overal aan 1-2 kleuren houdt, kan je evenement er verfijnd en goed gepland uitzien.

      En een bohemien vrijgezellenfeest is altijd een van onze favoriete vrijgezellenfeesten geweest. Het is leuk, ontspannen en we houden gewoon van de mode en het gevoel ervan. Je bent altijd verzekerd van ongelooflijk coole foto's van vrijgezellenfeesten met een boho-geïnspireerde vrijgezellenfeest. Speciaal voor alle boho liefhebbers hebben we nu een mooie nieuwe Boho vrijgezellenfeest collectie toegevoegd in de shop. Hoeveel versieringen je kiest om op je vrijgezellenfeest op te hangen, is helemaal aan jou, maar als je echt niet zeker bent en op zoek bent naar inspiratie, begin dan misschien met ballonnen, slingers en een paar andere hangende decoraties om te complimenteren. Begin met het ophangen van onze prachtige zacht roze 'Bride to Be' slinger in combinatie met onze Boho Macramé slinger aan de muur of boven de deur om een ​​prachtige entree te creëren als je gasten binnenkomen, of ga voor een hoger niveau en versier de feestlocatie met onze Blush & Nude ballonnenboog om net dat wow-factor te geven! Of misschien als je een klein budget hebt of voor een ingetogen opstelling gaat, dan zijn ballonnen een geweldige manier om een ​​vleugje kleur aan je locatie toe te voegen.

      Vrijgezellenfeest decoratie

       

      Vrijgezellenfeest picknicks en mini-huisfestivals zijn het afgelopen jaar zeker in populariteit gegroeid en zijn een geweldige manier om van je vrijgezellenfeest te genieten en toch veilig te blijven. Als je dit jaar niet naar een festival kunt gaan, maak er dan zelf een! Waarom zou je het tuinfeest niet opfleuren met wat extra's: klok tenten en tipi's zijn een leuke (en weerbestendige) toevoeging. En als je er echt helemaal voor wilt gaan, waarom stuur je dan geen polsbandjes of lanyards voor vrijgezellenfeesten als uitnodiging om het echte festivals gevoel te creeeren, en je eigen DIY-ballonnenboog en vrijgezellenfeest decoraties te maken voor de ultieme foto achtergrond, natuurlijk voor al je insta foto's

       

      Boho vrijgezellenfeest ideeen

       

       

       

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »