Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Vrijdag 16 November 2021

      Kersthangers en kerstballen trend voor dit jaar

      Het leukste moment van het jaar is weer aangebroken. We mogen weer de kerstboom versieren. Elk jaar weer een feest. Of je nu op zoek bent naar duurzame kersthangers, stijlvolle kersthangers, houten kersthangers, een aparte kerstbal of een ludieke kersthanger wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

      Feestelijke drankjes en feestelijk eten voor in de kerstboom

      Geef het startschot voor de kerstvreugde met een voorproefje van onze collectie feestelijke drankjes en feestelijk eten. Van sprankelende bubbels en populaire sterke dranken tot afternoon tea en fastfood favorieten, we hebben een selectie van speelse ontwerpen om uit te kiezen allemaal voor een betaalbare prijs.

      Met onze te gekke collectie kersthangers in de vorm van alcoholische drankjes is ook jouw kerstboom klaar voor een te gek kerstfeestje. Dit jaar gaan we voor de Christmas Party Tree. Hang je kerstboom vol met jouw favoriete party drankjes. Je kunt kiezen uit gin, aperol, rum, champagne, wijn, de tequila set of onze christmas cheers set en nog veel meer. Welke is jouw favoriet. Ook leuk als cadeau voor een vriend, vriendin, familielid of collega.

      Kersthangers alcohol


      Kersthangers voor food lovers en foodies

      Ben jij een echt food lover? Ook voor jou hebben een super leuke collectie kersthangers. Ga je voor gezond of ga je liever voor de fastfood kersthangers. Voor allebei hebben we een collectie leuke kersthangers. Kies welke bij jou het beste past. Ga jij bijvoorbeeld voor de fruit & veggie kersthanger set of toch liever voor de fast food kersthanger set

      Kersthangers voor food lovers


      Duurzame kersthangers & kerstboomhangers

      De trend dit jaar zijn de duurzame kersthangers. We hebben een uitgebreide collectie van papieren ornamenten, papieren kersthangers in de vorm van een engel, kersthangers van klei in de vorm van een Scandinavische Dala, kerstboom en een ster. Allemaal van het mooie en stijlvolle merk Delight Department. Naast de scandinavische look hebben we natuurlijk ook een mooie collectie vilten kersthangers van het te gekke merk Meri Meri.

      Recente artikelen

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »