VROLIJKE MOUSTACHE SWEET TABLE + ONZE GLOSSY TASSEL GARLAND

Sweet-Table

In februari introduceerde ik onze nieuwe collectie Tassel Garlands. Ter introductie organiseerde ik een winactie waarbij je kans maakte op 1 van onze tassel garlands uit onze collectie. Nancy Pijnenburg van Nance Taarten was 1 van 2 gelukkige winnaressen. Vorige week stuurde ze me een aantal foto’s van een zoete sweet table die ze maakte voor de verjaardag van haar dochtertje die 9 jaar werd (lucky girl). Ik vond deze zo lief en zoet dat ik hem graag met jullie wilde delen. Zeg nou zelf is dit cute of niet?

 

Sweet-Table

Nancy ontwierp deze vrolijke moustache taart met haar dochtertje (duidelijk een creatief gezin). Ze kozen voor het thema moustache, want als je 9 wordt dan ben je wel klaar met “Hello Kitty” of een ander schattig thema, nee 9 jaar is een mijlpaal en daar hoort een heel ander thema bij ;-)

Haar lievelingskleur is blauw (dus de taart ook), en verder met felle kleurtjes, niet te kinderachtig. Aangezien Nancy de Glossy Tassel Garland bij ons had gewonnen was de keuze al snel gemaakt, hij past perfect in het plaatje. Ik vind de kleurencombinatie super leuk en gedurfd. De meeste spelen op safe, maar hier heeft haar dochtertje een duidelijke stempel, ik vind het een geweldige combi.

Sweet-Table

Deze moustache koekjes zijn 1 van mijn favorieten. Super leuk als traktatie maar ook in een cocktail glas.

Sweet-Table

Inmiddels ‘taart’ Nancy alweer een jaar of 5. Ben je ook nieuwsgierig wat ze allemaal al heeft gemaakt? Neem dan snel een kijkje op haar site Nance Taarten

Sweet-Table_3

JE VIND ONZE COLLECTIE TASSEL GARLANDS HIER

 

Tassel-Garlands @jetjesenjobjes

 

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, oprichtster van Jetjes & Jobjes, een SHOP en BLOG gevuld fabulous party goodies & ideas!

Comments

  1. Lief, dank je Nancy ;-)

join the conversation

*