JIJ BENT MIJN FAVO-RIETJE

Valentijnsdag_1

Het is alweer bijna Valentijnsdag en ik had jullie via Facebook en Instragram al een voorproefje gegeven van de gratis Valentijn printable die eraan zat te komen. Eindelijk is het me gelukt om mooie foto’s te maken, wat echt niet mee valt met dit grauwe weer, pfff. De chocolade cupcakes van Traktaartie hebben het uiteraard niet overleefd. En op zulke regenachtige dagen zijn chocolade cupcakes echt een MUST HAVE (althans volgens mijn gevoel) mijn hoofd zegt heel iets anders 😉 Alle ingrediënten voor de lekkerste chocolade cupcakes vind je bij Traktaartie in de shop.

Valentijnsdag_3

Speciaal voor Valentijnsdag maakte ik deze “jij ben mijn favo-rietje” printable die je gratis kunt downloaden. Leuk om jouw Valentijn te verrassen, maar ook leuk om als verrassing voor de kids of voor je beste vriend of vriendin.  En had je onze nieuwe collectie papieren bordjes en bekertjes met rode hartjes al gezien? Ook die vind je in onze Valentijnshop!

Valentijnsdag_4

 

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*