Traktatie tip – Piraten cake pops voor de stoere boys!

Een van mijn goede voornemens is om in 2013 elke week een traktatie tip van de week uit te lichten. Ik was hier al mee gestart in 2012 maar de laatste tijd kwam het er maar niet van. Check hier voor een overzicht van mijn traktatie tips tot dusver.

De traktatie tip voor deze week zijn deze geweldig leuke piraten cake pops die ik bij Hostess with the mostess heb gevonden. De cake pops zijn in Nederland niet meer weg te denken en worden ook steeds meer als traktatie gebruikt. Heeft jouw zoon binnenkort een piraten feestje dan is dit misschien een leuke en originele oplossing. Nu kun je de cake pops natuurlijk zelf maken maar je kunt ze ook ook kant en klaar bestellen bij o.a. Poppylicious. Koop vervolgens wat inpakpapier met een piraten print of gewoon met strepen, knip daar kleine zeiltjes uit, maak twee gaatjes (onder- en bovenkant) en schuif ze over het cake pop stokje en klaar!

Super leuk toch?

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*