Traktatie tip – Piraten cake pops voor de stoere boys!

Een van mijn goede voornemens is om in 2013 elke week een traktatie tip van de week uit te lichten. Ik was hier al mee gestart in 2012 maar de laatste tijd kwam het er maar niet van. Check hier voor een overzicht van mijn traktatie tips tot dusver.

De traktatie tip voor deze week zijn deze geweldig leuke piraten cake pops die ik bij Hostess with the mostess heb gevonden. De cake pops zijn in Nederland niet meer weg te denken en worden ook steeds meer als traktatie gebruikt. Heeft jouw zoon binnenkort een piraten feestje dan is dit misschien een leuke en originele oplossing. Nu kun je de cake pops natuurlijk zelf maken maar je kunt ze ook ook kant en klaar bestellen bij o.a. Poppylicious. Koop vervolgens wat inpakpapier met een piraten print of gewoon met strepen, knip daar kleine zeiltjes uit, maak twee gaatjes (onder- en bovenkant) en schuif ze over het cake pop stokje en klaar!

Super leuk toch?

About Brigitte

Brigitte de Bot, moeder van 2 kinderen en oprichters van Jetjes & Jobjes, een SHOP en BLOG gevuld met printables, party inspiratie, en mooie party benodigdheden voor zowel kinderfeestjes als Sweet Tables!

Mijn werk is zeer gevarieerd van het ontwerpen van party printables, het samenstellen van sweet tables, home decoratie, styling, photoshoots en bloggen, ik hou van het verkennen van mijn creatieve kant.

join the conversation

*

Social links powered by Ecreative Internet Marketing