Traktatie tip – Kersen koekjes met een kaartje!

Al enige tijd geleden heb ik een super leuke Cherry party ontworpen, maar door alle drukte kwam ik maar niet aan toe om deze op mijn blog te plaatsen. Toen ik eenmaal deze kersen koekjes tegen kwam was het voor mij duidelijk, hier moet ik iets mee doen. Ze passen zo goed bij mijn Cherry thema. Het recept komt van een dame die werkelijk de prachtigste koekjes maakt en ook nog eens het recept met haar blog lezers deelt. Stap voor stap neemt ze je mee in het maken van de kersen koekjes. De site Sweetopia is echt een inspiratie bron voor iedereen die van bijzondere koekjes en cupcakes houdt.

Deze kersen koekjes zijn schattig als traktatie verpakt in cellofaan met een leuk Cherry kaartje van Jetjes & Jobjes eraan.  Ideaal voor elke zomerfeestje (in dit geval nazomer), picknick, familiereünie, kinderfeestje of als schooltraktatie!

En hoe schattig zou de Jetjes & Jobjes Cherry Printable collectie zijn met deze kersen koekjes?! Perfect! Dus deze week ik beloof het de fotoshoot van de Cherry printable collectie van Jetjes & Jobjes.

Veel bak plezier!
Brigitte

 

 

 

 

 

 

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*