Traktatie tip – Madelief lollipop’s + printbare lollipop labels

Goedemorgen allemaal. Wie heeft er ooit zelf wel eens lollies gemaakt? Het is super eenvoudig en snel, en je hebt niet eens een mal nodig! Deze o zo schattige lollipops zijn gemaakt door Funkytime. Ze heeft deze lollies gemaakt met madeliefjes  (wist ook niet dat je ze kon eten). Er bestaat een bonte mengeling van eetbare bloemen. Eetbare bloemen blijken een delicatesse te zijn en even zoveel smaak te hebben als wat voor kruid dan ook. Gebruik echter nooit bloemen van de bloemist, want die zijn mogelijk giftig! Gebruik dus alleen eetbare bloemen van een erkend kweker. Gebruik alleen bloemensoorten waarvan je zeker weet dat ze eetbaar zijn! Voor het volledige recept ga naar Funkytime. Vertrouw je het niet dan laat je de eetbare bloemen gewoon achterwege. Het is in ieder geval een heel leuk werkje om samen met je kind te doen.

Om het geheel af te maken heeft Jetjes & Jobjes leuke bijpassende lollipop labels in zowel roze als blauw. Deze zijn in onze shop te verkrijgen. Wil je een andere tekst of naam op de label. Geen probleem, wij passen dit geheel gratis aan! Met deze printbare knipvellen maak je zelf lollipop labels. Print zoveel je wilt, voor hetzelfde bedrag.

Laat me weten wat jullie ervaringen zijn, ik hoor het graag. Iedereen een fijne week!
Groetjes,
Brigitte

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*