Sweet Table – we staan op Kara’s Party Ideas!

Het is dat jullie het niet kunnen zien maar ik heb echt een vreugde dansje gemaakt toen ik hoorde dat ik op de blog van Kara’s Party Ideas kwam te staan met mijn Sweet Table voor Pasen. Nou ja beter gezegd onze Sweet Table want ik werkte natuurlijk ook dit keer met Traktaartie samen. Het begon allemaal toen we besloten samen op de Crea Doe in Gorinchem te staan. Voor die gelegenheid ontwierp ik deze Pasen Sweet Table en ging met Gosia en Tessa van Traktaartie om de tafel om te gaan brainstormen hoe we de ontwerpen het beste konden vormgeven, zodat het een totaal plaatje werd. En zie hier het resultaat en staan we ook nog op Kara’s Party Ideas!!!! Ik ben zo ontzettend trots.

Op Kara’s Party Ideas vind je verschillende Sweet Tables voor welke gelegenheid dan ook. Dat we met Jetjes & Jobjes en Traktaartie daar tussen mogen staan is voor ons een groot compliment. Ons kleine kikkerlandje toch een beetje vertegenwoordigd tussen de grote Sweet Table namen!!! Sjoehoe.

Tijdens de beurs kregen we ontzettend veel vragen waar we de flesjes hadden gekocht. Het zijn de flesjes van het Italiaanse drankje crodino en in elke supermarkt te verkrijgen. Niet in de glasbak gooien dus, goed schoon maken en je kunt ze gewoon gebruiken voor jouw Sweet Table.

De bijhorende konijnen koekjes heb ik vastgemaakt aan het flesje met wat baking twine. Cute toch?  De papieren rietjes zijn binnenkort te verkrijgen in de shop als ook de mini gable boxes. De prachtige taart met madeliefjes en grote madelief koek zijn natuurlijk vervaardigd door Traktaartie, gewoon weg prachtig in zijn eenvoud!

De zachte pastel tinten vind je terug in de cupcake topper, cupcake wikkels en op de koekjes. Lentekriebels krijg je ervan!

De vogelhuisjes zijn erg leuk te gebruiken op een Sweet Table, je vult ze met iets lekkers en voila. Ze zijn natuurlijk ook leuk als je met de kinderen gaat eieren zoeken. Je vult ze met chocolade eitjes en verstopt ze ergens, helemaal af dus. De macarons is een beetje gek idee, we waren op zoek naar iets voor de achtergrond en toen kwam ik op dit idee om macarons op een fotolijstje te plakken. Ze zijn vastgeplakt met glazuur, ik vind ze echt heel grappig! Dus ben je macarons aan het bakken en heb je nog wat over, kun je ze dus gebruiken in een fotolijstje als decoratie.

De papieren rietjes en het witte doosje (gable box) zijn binnenkort in de shop te verkrijgen. De licht roze baking cups en licht blauwe baking cups heb ik aan de bovenzijde voorzien van hengseltje van behang papier. De baking cups heb ik vervolgens gevuld met pastel kleurige rijste snoepjes de wel bekende manna’s. De baking cups vind je in onze shop!

De konijnen koekjes zijn zo schattig. Ben je op zoek naar deze cookie cutters? Traktaartie heeft er nog een aantal te koop, voor maar € 2,10. Stuur een mailtje naar info@traktaartie.nl voor meer informatie.

 

Een speciale dank aan Gosia en Tessa van Traktaartie voor de prachtige taart, cupcakes en paas koekjes!

DE PASEN PRINTABLE  COLLECTIE IS NU VERKRIJGBAAR IN DE

SHOP VAN JETJES & JOBJES

Pasen printable collectie: Jetjes & Jobjes
Styling: Jetjes & Jobjes
Fotografie: Jetjes & Jobjes
Taart: Traktaartie.nl
Cupcakes: Traktaartie.nl
Paas koekjes: Traktaartie.nl

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*