Prosecco pong, exclusief bij Jetjes & Jobjes!

Prosecco-pong-kopen_1

Prosecco pong, exclusief bij Jetjes & Jobjes!

De hype op internet, Prosecco Pong. Say what? Ja je hoort het goed Prosecco Pong is nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar bij Jetjes & Jobjes

Wellicht heb je wel eens gehoord van Beer Pong? Het is eigenlijk hetzelfde maar dan stijlvol en speciaal voor de ladies.

♥ Je maakt 2 teams, over deze 2 teams verdeel je de glaasjes
♥ Plaats de champagneglazen in een driehoek aan weerszijde van een lange tafel
♥ Vervolgens vul je de glazen met jouw favoriete Prosecco en beide teams gaan aan weerszijde klaar staan.
♥ Ready to go? Je probeert een balletje in het glas van je tegenstander te gooien. Gooi je mis, dan is je tegenstander aan de beurt.
♥ Lukt het je tegenstander het balletje in jouw glaasje te gooien, dan mag jij de prosecco opdrinken (dit is het vervelende deel van het spel) ? NOT!!
♥ Je hebt gewonnen wanneer de glazen van je tegenstander leeg zijn. LET THE FUN BEGIN!!

Prosecco-pong-kopen_2

Prosecco Pong is een super leuk gezelschapsspel en exclusief bij Jetjes & Jobjes te krijgen! Super gezellig voor de vrijdagmiddag borrel, een verjaardag, een Prosecco feestje met de meiden, tijdens een vrijgezellenfeest, Oud & Nieuw, kerst of welk feestje dan ook. Er is altijd wel een reden voor een Prosecco feestje 😉

Tip: ook leuk om cadeau te geven!

SHOP JOUW PROSCECCO PONG SPEL HIER!

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*