Maak je eigen hartentaart voor jouw valentijn!

 

Binnenkort is het alweer Valentijnsdag! En nu ben ik niet echt een keukenprinses maar met dit recept en met dit super schattige plaatje als eindresultaat wil ik wel een gokje wagen. Het is weliswaar in het Engels geschreven, maar daar hebben we weer Google vertalen voor. Wie doet er mee? Ik zie en hoor graag jullie creaties.

Veel plezier!

XOXO,
Brigitte

About Brigitte

Brigitte de Bot, moeder van 2 kinderen en oprichters van Jetjes & Jobjes, een SHOP en BLOG gevuld met printables, party inspiratie, en mooie party benodigdheden voor zowel kinderfeestjes als Sweet Tables!

Mijn werk is zeer gevarieerd van het ontwerpen van party printables, het samenstellen van sweet tables, home decoratie, styling, photoshoots en bloggen, ik hou van het verkennen van mijn creatieve kant.

join the conversation

*