KONING WILLEM ALEXANDER CAKE POP

Koning-Willem-Alexander-cake-pop

Heel lang moest ik deze geweldige Koning Willem Alexander cake pop van Linda van Poppylicious geheim houden, ik ben dan ook superblij  dat het nu eindelijk zover is! Mijn lieve vriendin Linda van Poppylicious is met recht geweldig met het maken en samenstellen van cake pops. We waren aan het brainstormen voor Koningsdag. Ze stelde voor om een cake pop te maken van Koning Willem Alexander. Mijn eerste gedachte was, pfff dat wordt geen makkelijke taak. Zeg nou zelf het is toch best moeilijk om een look a like te maken in de vorm van een cake pop! Maar ja, als iemand het kan dan is het Linda. Ze stuurde me een foto van deze cake pop en ik was opslag verliefd. Helemaal geweldig is hij geworden!!!!

Fantastische inspiratie om Koning Willem Alexander cake pops op de vrijmarkt te verkopen, toch? Succes gegarandeerd!!

Om je kraampje helemaal in stijl aan te kleden ontwierp ik 2 posters speciaal voor Koningsdag die je hier gratis kunt downloaden.

Koning-Willem-Alexander-cake-pop_4

Keep-calm-and-celebrate-kingsday_2

Keep-calm-and-celebrate-kingsday

 

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*