Josh Veldhuizen en Nick Amann’s Babyshower

JOSH-VELDHUIZEN-EN-NICK-AMANN-BABYSHOWER_

Josh Veldhuizen en Nick Amann’s Babyshower – Een suprise Baby mommy daddy shower voor mommy to be @joshveldhuizen en daddy to be @nick.amann Het allerleukste vindt ik dat ze alle 3 in het zonnetje worden gezet 💕 #alleenmaarliefde  Samen met @luckyno7.nl mochten we een babyshower cadeau verzorgen uit onze Oh Baby collectie. Zo leuk om onderdeel te mogen zijn van zoveel liefde 💕

Voor diegene die Josh Veldhuizen nog niet kennen, hier een kleine introductie. Josh Veldhuizen is modeontwerpster en oprichtster van het Nederlandse mode- en lifestyle merk JOSH V. JOSH V staat bekend om stijlvolle en elegante collecties die vrouwenharten over de hele wereld overslaan. Ze creëert zeer toegankelijke maar toch luxueuze, confectiecollecties die deel uitmaken van de garderobe van elke zelfbewuste vrouw die een stijlvolle figuur wil.

En nu willen jullie natuurlijk weten welke Babyshower items Josh V en Nick A. hebben ontvangen voor hun kleine spruit. We verklappen niet alles, alleen een aantal items:

Het Baby milestone pakket van onze oh baby collectie

Baby-milestone-pakket-oh-baby-–-Ginger-Ray

Wanneer de kleine is geboren leef je op een roze wolk en vliegt dat tijd voorbij en voor je het weet is hij of zij al één jaar! Hoe leuk is het dan om al die speciale momenten en mijlpalen vast te leggen met onze Baby milestone pakket oh baby. Hoe het werkt? Je legt jouw kleine uk op deze mooie en hippe mat, met de bijgeleverde pijl en cirkel kun je op de mat aanduiden hoe oud je kindje is. Verzamel alle foto’s en maak een collage of fotoboek om de groei van hem of haar te zien! Dan pas zie je hoeveel er veranderd in een korte tijd. Deel je foto’s met je familie en vrienden. Uiteraard is het een blijvende herinnering die je later met je kind kunt delen.

Party props Oh Baby (10 st)

Met deze foto props creëer je te gekke herinneringen. Een blijvende herinnering waar je later met een glimlach op terug kijkt. Er zitten 10 verschillende foto props: van rompertje en babyfles tot rammelaar, genoeg babyshower party props. Elke prop wordt geleverd met een houten stokje. Let the fun begin! 

Natuurlijk bestaat onze Oh Baby babyshower collectie uit nog heel veel meer party props! De trend van vandaag is het mooie goudfolie te combineren met een natural look. Met deze collectie heb je alles in huis om zowel de mama in spé helemaal in het zonnetje te zetten en familie en vrienden heerlijk te verwennen. Kortom de Oh Baby baby shower collectie is een absolute musthave voor elke Mommy to be. Hieronder een greep uit onze collectie!

Oh Babyshower

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*