GRATIS OUD EN NIEUW PRINTABLES

Gratis Oud en Nieuw 2014 printable collectie - Jetjes & Jobjes

En zo is het ineens bijna Oud & Nieuw. Voor mijn gevoel is 2014 voorbij geflitst. Met een tevreden gevoel kijk ik terug naar een succesvol Jetjes & Jobjes jaar. Wat is er een hoop gebeurd in zo’n jaar en vooral mede dankzij jullie fans. Ik kan jullie niet genoeg bedanken, nooit had ik kunnen en mogen dromen dat mijn kleine webshop zich heeft ontwikkeld tot waar we nu zijn. Uiteraard staat er weer een hoop leuks in de planning, ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.

Maar first things first. Ik had jullie beloofd een gratis oud & nieuw collectie samen te stellen, tussen alle bedrijven door is het me nog net gelukt. Het leukste aan deze collectie vind ik toch wel de photo booth collectie (zie foto hierboven). Je kunt zo leuke foto’s maken van jezelf, je kinderen en je gasten, een hoop lol gegarandeerd. Hieronder vind je een overzicht van de gratis oud & nieuw printable collectie 2014.

Voor nu wens ik jullie een fantastisch, gezellig en veilig oud & nieuw!

Lieve groetjes,
Brigitte

Gratis-Oud-&-Nieuw-printable-collectie-Jetjes-&-Jobjes-2014

De gratis oud & nieuw 2014 printable collectie kun je hieronder downloaden en bestaat uit:
1) Oud & Nieuw Cupcake toppers
2) Oud & Nieuw bedank / decoratie labels
3) Champagne fles labels
4) Oud & Nieuw photo booth tuxedo
5) Oud & Nieuw photo booth chic
6) Poster: time to drink champagne and dance on the table
7) Oud & Nieuw sweet table kaarten

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*