Cupcake van de week – Gratis koninklijke cupcake toppers!

30 April de dag dat we geen koningin meer hebben maar een koning! Heel bijzonder dat we dit mogen meemaken. De voorbereidingen zijn in volle gang, iedereen praat, tweet en chat erover en natuurlijk willen wij als Jetjes & Jobjes ook een bijdrage doen. Daarom heb ik deze kroningsvlaggetjes ontworpen en zijn ze vanaf vandaag gratis te downloaden.

De cupcakes die ik voor deze printables gebruikte komen van A Cup of Cake. Sarah van A Cup of Cake weet altijd heerlijke cupcakes tevoorschijn te toveren. Ben je nog op zoek naar een echte Hollands cupcake dan is haar Bye Bye Bea Cupcake absoluut een aanrader.

We verwelkomen niet alleen een nieuwe koning maar nemen ook afscheid van Koningin Beatrix. Speciaal voor koningin Beatrix ontwierp Jetjes & Jobjes deze gratis cupcake vlaggetjes om haar te bedanken voor al die jaren dat zij ons land regeerde.

Een tijdje geleden maakte ik ook deze poster speciaal voor de kroning. Door alle gekte rondom 30 april leek het me wel gepast om een dergelijk poster te maken 😉 Natuurlijk ook gratis te downloaden.

 

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*