GRATIS KONINGSDAG PRINTABLES VOOR JOUW KRAAMPJE!

YAY, het is binnenkort weer tijd voor oranje tompoezen, de vrijmarkt, het versieren van je fiets en nog veel meer oranje activiteiten. Voor de kids altijd een super leuk, gezellig en leerzaam feest. De dag dat je je eigen winkeltje voor 1 dag mag openen.

Gratis-vrijmarkt-kaartjes

De dag waarop ze hun oude speelgoed verkopen en plannen maken welk speelgoed er dit jaar gekocht gaat worden van de winst uit hun eigen mini onderneming

Koningsdag-posters

.

Sommige kinderen ontpoppen zich tot ware ondernemers. De gekste spelletjes, hapjes en drankjes worden aangeboden om zoveel mogelijk winst te behalen. Uiteraard is het leuk om samen met je vrienden of ouders op de Vrijmarkt te staan, want bovenal is het super gezellig.

Koningsdag-slinger

 

Of misschien wil je zelf de zolder eens goed opruimen… Hoe dan ook deze gratis Konginsdag printables komen zeker van pas. Een koninklijke slinger, -posters en prijs kaart labeltjes, je hebt alles bij de hand om je kraampje Koningsdag-proof in te richten!

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*