DIY PINANTA CAKE

Iedereen heeft wel eens gehoord van Pinata’s. Je kunt het zo gek niet betekenen of er is wel een Pinata te vinden in de vorm van een vis, bloem, etc. Helemaal leuk om die blije gezichtjes te zien wanneer ze met stokken een Pinata mogen openslaan en dan natuurlijk de verrassing die er in zit. Helemaal wild worden de kinderen als de Pinata open springt en letterlijk regent mer allerlei lekkernijen. Je kunt de Pinata’s vullen naar eigen inzicht, leuk toch?

Ik was dan ook blij verrast met deze nieuwe trend uit Amerika. Een heuse Pinata taart! Dit verwacht natuurlijk geen enkel kind. Hij ziet eruit als een een vrolijke maar eenvoudige taart, maar al je hem open snijd……. joepie verrassing

Het idee komt van A Sublte Revelry en o boy wat is deze leuk. Op deze website vind je stap voor stap hoe je deze geweldig leuke taart kunt maken. Alleen al de voorpret is helemaal leuk, en de jarig Jet of Job zal zeker verrast zijn.

Liefs,
Brigitte

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

Comments

 1. Zo cool! Moet dat echt proberen te maken..

 2. miranda says:

  hoi brigitte,

  wat fijn dat je dit met ons wilt delen. ik weet al welke taart ik de komende keer ga maken 🙂
  helaas werkt de link niet. volgens mij is de juiste link: http://asubtlerevelry.com/a-pinata-cake
  Denk dat de puntjes na http ontbreken. gelukkig bestaat google ook nog 🙂

  groetjes miranda

join the conversation

*