Cupcake van de week – Let it snow, let it snow, let it snow…

Sinterklaas is nog niet vertrokken, of ik ben al volop bezig met de voorbereidingen op de sneeuw. De kinderen hebben er zo’n zin in! De ski broeken en snowboots liggen al klaar. Laat de sneeuw maar komen. Ik heb er zo ontzettend veel zin om lekker met de kinderen buiten te gaan spelen in de sneeuw, heerlijk! Terwijl ik dus helemaal in de sneeuw stemming ben, kwam ik deze snowy cupcakes tegen, ben ze gaan verzamelen en heb er een soort van collage van gemaakt.  Prachtige cupcakes, krijg er steeds meer zin. Neem, een lekker kopje thee of een warm kop chocomelk en klik naar de verschillende sites waar deze cupcakes vandaan komen. De recepten kun je overal terug vinden, weliswaar in het Engels of in het Noors maar daar hebben we Google vertalen voor.

Iedereen veel plezier morgen in de sneeuw.

1) Sneeuw cupcake met Rendier: Momspark
2) Cupcake met candy canes: Passion for Baking

3) Sneeuwpop cupcakes: Parents
4) Winter wonderland cupcakes: Blush printables
5) Sneeuwvlok cupcakes: Glorious Treats

3)

About Brigitte

Brigitte de Bot, moeder van 2 kinderen en oprichters van Jetjes & Jobjes, een SHOP en BLOG gevuld met printables, party inspiratie, en mooie party benodigdheden voor zowel kinderfeestjes als Sweet Tables!

Mijn werk is zeer gevarieerd van het ontwerpen van party printables, het samenstellen van sweet tables, home decoratie, styling, photoshoots en bloggen, ik hou van het verkennen van mijn creatieve kant.

join the conversation

*