BARBIE™ DE PAREL PRINSES WINACTIE

Barbie-de-parel-prinses @jetjesenjobjes

Barbie™ de parel prinses: Barbie speelt Lumina, een zeemeermin die ervan droomt om prinses te worden. Ze heeft een speciale magische kracht waarmee zij parels kan laten dansen en gloeien! Lumina, en haar beste vriend Kuda, een roze zeepaardje, gaan op avontuur naar het magische zee- koninkrijk. In het koninkrijk helpt zij haar vrienden met hun voorbereidingen voor het Koninklijke Bal. Lumina ontdekt dan dat haar magische parels de sleutels zijn tot het vinden van haar ware lot en uiteindelijk het koninkrijk kunnen redden.

Mijn dochterje is helemaal verzot op Barbie™ de parel prinses en voor haar verjaardag wilde ze dan ook maar 1 ding. Barbie, Barbie en nog eens Barbie. Speciaal voor haar verjaardag maakte Gosia van Traktaatie de taart in de vorm van een zandkasteel en ja natuurlijk
moest Barbie™ de parel prinses bovenop de taart. Bij ons in de shop vind je alles voor een geslaagd zeemeerminnen feestje.

Barbie-de-parel-prinses-taart-@jetjesenjobjes

Een zeemeerminnen feestje is natuurlijk helemaal compleet als je dan ook nog eens samen met je mede zeemeerminnen naar de nieuwste film Barbie™ de parel prinses kunt kijken. Ik ben dan ook super trots om te kunnen zeggen dat speciaal voor de lezers van Jetjes & Jobjes wij 1 x de DVD én 1 x de Blu Ray Barbie™ de parel prinses  mogen verloten.

Wat moet je doen om deze super leuke nieuwe film van Barbie te winnen?
Plaats hieronder een bericht op de blog van Jetjes & Jobjes waarom jij de nieuwe film van Barbie™ de parel prinses zou willen winnen of like & share de actie op onze facebookpagina. Op maandag 26 mei maken wij de 2 winnaars bekend op Jetjes & Jobjes

Kan je niet zolang wachten? Ga dan snel naar bol.com en bestel hem nu!

 

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

Comments

 1. Hoi Judith,

  Ik had eergisteren op onze facebook pagina de namen van de winnaars geplaatst voor de Barbie winactie. En jij ben 1 van de 2 winnaars. Je had nog niet gereageerd dus probeer ik het zo.

  Stuur je me een berichtje naar info@jetjesenjobjes.nl met hierin je adres gegevens zodat we zo snel mogelijk de prijs naar je toe kunnen sturen.

  Groetjes,
  Brigitte
  Jetjes & Jobjes

 2. Debyanna says:

  Mijn dochter Alicia wordt bijna zes 🙂 Wat een mooie verassing voor haar verjaardag op 27/Mei.

join the conversation

*