Alles Voor Een Heerlijk Avondje

 

Hij komt, hij komt……

De pepernoten liggen al in de schappen dat betekend dat Sinterklaas alweer onderweg is naar Nederland. Over ongeveer 2 weken is hij weer in het land, en wij kunnen niet wachten om alvast de nieuwe collectie met jullie te delen. Verwelkom Sinterklaas met onze originele collectie slingers, houten grachtenpandjes, stickers, raamstickers en nog heel veel meer. Alles voor een heerlijk sinterklaas avondje.

Sinterklaas cadeauzak

Nieuw in de shop zijn deze super leuke Sinterklaas cadeauzakken van Jetjes & JobjesBen jij uitgenodigd voor pakjesavond en ben je op zoek naar een origineel cadeau om je familie of vrienden te verrassen? De originele Sinterklaas cadeauzakjes zijn gevuld met leuke originele kleine Sinterklaas cadeautjes. Leuk voor in de schoen, maar ook zeker voor pakjesavond.

Wil je dat we de Sinterklaas cadeauzak direct naar de ontvanger verzenden? Vul dan zijn of haar adres in bij het afleveradres en wij doen de rest! Zo ben je helemaal klaar voor een gezellig en ouderwets avondje Sinterklaas.

Meri Meri Sinterklaas Collectie

Meri Meri Sinterklaas Collectie

We love Sinterklaas en dat laten we zien met deze super leuke Sinterklaas Mijters van Meri Meri. Zo kan Sinterklaas precies zien wie zijn hulpjes zijn tijdens de intocht, het feest op de peuterspeelzaal, op school of op het kinderdagverblijf en natuurlijk tijdens pakjesavond! Joehoe, laat het leukste en gezelligste feest maar beginnen!

Versier je ramen met deze mooie Sint & Piet slinger van Meri Meri! Of leg bij de gedekte tafel deze leuke servetjes in de vorm van Sinterklaas. Zo is jullie eettafel helemaal in Sinterklaas stijl.

Sinterklaas

Maak je eigen pepernoten bar

De nieuwe blokzakken met grachtenpand print zijn super tof om kleine cadeautjes mee in te pakken voor pakjesavond. Ook kun je ze gebruiken als decoratie. Rol de bovenkant van de zakjes op, zet ze op tafel en vul ze met verschillende soorten pepernoten en creëer zo een heuse pepernoten bar. Serveer vervolgens warme chocomelk in onze leuke bijpassende bekertjes. Alles voor een heerlijk avondje.

About Brigitte

Brigitte de Bot, eigenaresse van Jetjes & Jobjes, gek op mooie spulletjes, design, sweet tables, feestjes, party styling en photoshoots.

join the conversation

*