BARBIE™ DE PAREL PRINSES WINACTIE

Barbie-de-parel-prinses @jetjesenjobjes

Barbie™ de parel prinses: Barbie speelt Lumina, een zeemeermin die ervan droomt om prinses te worden. Ze heeft een speciale magische kracht waarmee zij parels kan laten dansen en gloeien! Lumina, en haar beste vriend Kuda, een roze zeepaardje, gaan op avontuur naar het magische zee- koninkrijk. In het koninkrijk helpt zij haar vrienden met hun voorbereidingen voor het Koninklijke Bal. Lumina ontdekt dan dat haar magische parels de sleutels zijn tot het vinden van haar ware lot en uiteindelijk het koninkrijk kunnen redden.

Mijn dochterje is helemaal verzot op Barbie™ de parel prinses en voor haar verjaardag wilde ze dan ook maar 1 ding. Barbie, Barbie en nog eens Barbie. Speciaal voor haar verjaardag maakte Gosia van Traktaatie de taart in de vorm van een zandkasteel en ja natuurlijk
moest Barbie™ de parel prinses bovenop de taart. Bij ons in de shop vind je alles voor een geslaagd zeemeerminnen feestje.

Barbie-de-parel-prinses-taart-@jetjesenjobjes

Een zeemeerminnen feestje is natuurlijk helemaal compleet als je dan ook nog eens samen met je mede zeemeerminnen naar de nieuwste film Barbie™ de parel prinses kunt kijken. Ik ben dan ook super trots om te kunnen zeggen dat speciaal voor de lezers van Jetjes & Jobjes wij 1 x de DVD én 1 x de Blu Ray Barbie™ de parel prinses  mogen verloten.

Wat moet je doen om deze super leuke nieuwe film van Barbie te winnen?
Plaats hieronder een bericht op de blog van Jetjes & Jobjes waarom jij de nieuwe film van Barbie™ de parel prinses zou willen winnen of like & share de actie op onze facebookpagina. Op maandag 26 mei maken wij de 2 winnaars bekend op Jetjes & Jobjes

Kan je niet zolang wachten? Ga dan snel naar bol.com en bestel hem nu!

 

Pin It
Share and Enjoy!
Facebook Twitter Google Plusone
About Brigitte

Brigitte de Bot, moeder van 2 kinderen en oprichters van Jetjes & Jobjes, een SHOP en BLOG gevuld met printables, party inspiratie, en mooie party benodigdheden voor zowel kinderfeestjes als Sweet Tables!

Mijn werk is zeer gevarieerd van het ontwerpen van party printables, het samenstellen van sweet tables, home decoratie, styling, photoshoots en bloggen, ik hou van het verkennen van mijn creatieve kant.

Comments

 1. Helma says:

  Zou je ons vriendinnetje willen worden?? Dochter lief speelt hele dagen met barbies. Een nieuwe dvd zou fijn zijn. Na 1000. Keer hoelahoep kijken. Is de film van barbie erg welkom. Kan dochter lief k kijken naar naar vriendin.

 2. Christa Lindhout says:

  Op de valreep hopelijk. Maar mijn 5 jarige kleuter zou een gat in het dak springen. Zeker nadat we laatst van de tv een film van barbie opgenomen hebben. Kan ze samen met dr vriendinnetjes de nieuwste film bekijken en natuurlijk met wat popcorn thuis. Als een echte bioscoop.

 3. Debyanna says:

  Mijn dochter Alicia wordt bijna zes :-) Wat een mooie verassing voor haar verjaardag op 27/Mei.

 4. willeke Braber says:

  Mijn dochter heet Marit, en dat betekent; `Parel uit de zee`. Ons pareltje is daarnaast dol op Barbie en roze. Ze zou echt super blij zijn met deze film!

 5. Peggy says:

  Onze 3-jarige dochter is helemaal fan van Barbie. Ze heeft al diverse films van Barbie welke al grijsgedraaid zijn :)

 6. Anne says:

  Onze dochter Emily wordt vijf jaar, en wil roze roze en roze! Wat een mooie verassing voor haar verjaardag op 3 juni zou dit zijn!

 7. Judith Nagtegaal says:

  Onze dochter Tessel is net drie geworden. We hebben een echt roze prinsessenfeest gehad. En de barbie fase is hier nu ook echt aangebroken. Er is een mooi begin gemaakt met de collectie. Deze dvd zou een welkome aanvulling zijn.

  • Brigitte says:

   Hoi Judith,

   Ik had eergisteren op onze facebook pagina de namen van de winnaars geplaatst voor de Barbie winactie. En jij ben 1 van de 2 winnaars. Je had nog niet gereageerd dus probeer ik het zo.

   Stuur je me een berichtje naar info@jetjesenjobjes.nl met hierin je adres gegevens zodat we zo snel mogelijk de prijs naar je toe kunnen sturen.

   Groetjes,
   Brigitte
   Jetjes & Jobjes

join the conversation

*

Social links powered by Ecreative Internet Marketing